Η Βίκυ Καγιά είχε γενέθλια, έγινε 43 ετών και ανέβασε μια φωτογραφία της ίδιας με σκοπό να το «γιορτάσει» και με τους ακολούθους της στο Instagram.

«Είμαι ευγνώμων για όλα. Για τις επιτυχίες. Για τις αποτυχίες. Για τις ευλογίες. Για τα μαθήματα. Για τα εμπόδια. Για τα comeback. Για όλα», έγραψε συνοδεύοντας το post της στο οποίο ποζάρει χαμογελαστή, μόνο με το μαγιό της αποδεικνύοντας πως η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο γιατί το σίγουρο είναι πως δεν φαίνεται πόσο ετών είναι.

Ποια είναι η Βίκυ Καγιά;

Είναι Ελληνίδα μοντέλο, παρουσιάστρια, επιχειρηματίας και ηθοποιός. Ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ σε ηλικία 14 ετών, συμμετέχοντας σε διάφορες καμπάνιες και φωτογραφήσεις για περιοδικά. Το 1995 έπαιξε σε διαφήμιση για την πορτοκαλάδα «Ήβη».

Το 1997, σε ηλικία 19 ετών, ήταν το κεντρικό πρόσωπο διαφήμισης των σοκοφρετών Amaretti της Tottis-Bingo. Σε ηλικία 19 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά με τον χώρο αυτόν. Έτσι εγκαταστάθηκε στο εξωτερικό, αφήνοντας την Ελλάδα και την οικογένεια της.

Ξεκίνησε από δουλειές στο Παρίσι και συνέχισε στη Γερμανία, το Μιλάνο και το Λονδίνο. Επίσης για επτά χρόνια έζησε και εργάστηκε στη Νέα Υόρκη. Από το 2005 ζει και εργάζεται στην Ελλάδα.

Αξιοσημείωτη η πορεία της στον χώρο της μόδας αλλά και της τηλεόρασης

Έχει φωτογραφηθεί στα εξώφυλλα πολλών περιοδικών, μερικά από αυτά ελληνικά «Vogue», «Elle», «Madame Figaro», «Esquire», «Marie Claire», «InStyle», το ιταλικό «Cosmopolitan» και άλλα. Το 2006 βραβεύτηκε ως «Το καλύτερο μοντέλο της Χρονιάς 2005».

Επίσης, έχει δοκιμαστεί και στην παρουσίαση τηλεοπτικών προγραμμάτων. Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 2006, όταν της προτάθηκε από το Mega Channel η παρουσίαση της ελληνικής εκδοχής του talent show «So You Think You Can Dance». Η εκπομπή ανανεώθηκε και για δεύτερη σεζόν, την περίοδο 2007-2008, με τη Βίκυ Καγιά να συνεχίζει στη θέση της παρουσιάστριας.

Βέβαια, το 2016 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το Star Channel. Τον Νοέμβριο του ίδιου έτους ανέλαβε την παρουσίαση της καθημερινής εκπομπής μόδας «Shopping Star» στην απογευματινή ζώνη του σταθμού. Η εκπομπή προβάλλεται μέχρι σήμερα. Τον Απρίλιο του 2018, έγινε γνωστή η επιστροφή του «Greece’s Next Top Model» από τη συχνότητα του Star Channel, το οποίο παρουσίαζε αλλά δεν παραμένει στο «τιμόνι».