Το GNTM έχει πλέον ολοκληρώσει τις οντισιόν του. 41 μοντέλα πέρασαν στη φάση του bootcamp και καλούνται να δοκιμαστούν σε ένα δύσκολο και απαιτητικό challenge το οποίο θα καθορίσει την τελική 20αδα του reality μοντέλων. Μετά την αποχώρηση της guest κριτή Σοφίας Χατζηπαντελή ήρθε μια νέα άφιξη στο GNTM. Ο λόγος για τη Μαίρη Βιτινάρος η οποία είναι η model instructor του GNTM 5.

Ποια είναι η Μαίρη Βιτινάρος; 9 πράγματα για να τη γνωρίσετε καλύτερα

  • Η Μαίρη Βιτινάρος είναι διεθνές top model με έδρα το Los Angeles και αξιοζήλευτη καριέρα στις μητροπόλεις της μόδας.
  • Ξεκίνησε το modeling στα 17 της χρόνια.
  • Στο GNTM κάνει την εμφάνισή της στη φάση του bootcamp και θα παίξει ενεργό ρόλο ως model instructor. Ποζάρει και θα μάθει στα κορίτσια τα μυστικά του modelling.

  • Η Μαίρη Βιτινάρος είναι Ελληνοαυστραλή.
  • Έχει κάνει σπουδές στα οικονομικά.
  • Μικρή ήθελε να γίνει τενίστρια.
  • Το ύψος της είναι 1,84 και «κλειδώνει ιδανικά» με τα ξανθά της μαλλιά και τα γαλαζοπράσινα μάτια που δημιουργούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό.
  • Μετρά συνεργασίες με διάσημους οίκους μόδας, όπως οι Ellipse Lingerie, Guess, Ralph Lauren, Gottex και έχει αναλάβει καμπάνιες με μαγιό και εσώρουχα, αναδεικνύοντας τη θηλυκότητα αλλά και τη fitness πλευρά της.
  • Είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μετρώντας περισσότερους από 131.000 ακόλουθους στο Instagram

Μαίρη Βυτίναρος βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

H Μαίρη Βιτινάρος είναι Ελληνίδα της Αυστραλίας με τους παππούδες της να είναι οι πρώτοι που έφτασαν στη χώρα.
Η ίδια, είναι από τα κορυφαία μοντέλα για καταλόγους εσωρούχων και μαγιό, ενώ φυσικά και θεωρείται περιζήτητη στα catwalks.

Το μεγάλο της όνειρό είναι να γίνει ένας από τους Άγγελους της Victoria’s Secret και δεν μοιάζει διόλου απίθανο μιας και διάσημοι οίκοι, όπως ο Versace και fashion brands, όπως το Ellipse Lingerie, και το Guess την έχουν επιλέξει για το λανσάρισμα των συλλογών τους με μαγιό και εσώρουχα. Η ηλικία που έχει η Μαίρη Βιτινάρος είναι 29 ετών και το ύψος της 1.80εκ.
To 2012, βγήκε αναπληρωματική Miss Universe για την Αυστραλία. Το 2016, πόζαρε με τον πιλότο της F1 Daniel Ricciardo και οι φήμες τους ήθελαν να είναι ζευγάρι, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Διαβάστε ακόμη: