Την ώρα που η πιάτσα βοά ότι οι εργολάβοι μέσα από αλλεπάλληλες συζητήσεις τα βρίσκουν μεταξύ τους για να μοιράσουν τις δουλειές ύψους τουλάχιστον 2 δισ. ευρώ που θα βγάλει μέσα από διαγωνιστικές διαδικασίες η Lamda στο Ελληνικό, το ερώτημα που τίθεται είναι πώς θα αντιδράσουν σε αυτό προκειμένου να προστατεύσουν τα συμφέροντα της εταιρίας τους ο μάνατζερ της εισηγμένης, πολυφωτογραφημένος κ. Αθανασίου, και οι λοιποί σύμβουλοι που έχουν προσληφθεί, όπως για παράδειγμα η περίφημη Hill International!

Διότι οι εργολάβοι καλά κάνουν και θέλουν να μοιράσουν τη μεγάλη δουλειά του Ελληνικού, προκειμένου να αποφύγουν υπερβολικές εκπτώσεις που οδηγούν σε αδιέξοδα, κάτι που έχει διαπιστωθεί εδώ και χρόνια!

Και στα κάτω κάτω της γραφής, εάν τελικώς συμφωνήσουν, θα πρόκειται για προσυμφωνία μοιρασιάς που έχει να κάνει με ιδιωτικό έργο. Οπότε δεν υπάρχει τίποτα επιλήψιμο!

Από εκεί και πέρα, βεβαίως, υπάρχει και η οπτική της Lamda Development, που είναι εισηγμένη επιχείρηση, με πολλούς μετόχους, ξένους και Έλληνες, ιδιώτες και θεσμικούς, που θα πρέπει να διαφυλάξει τα συμφέροντά της και να επιτύχει στις διαγωνιστικές διαδικασίες το καλύτερο για εκείνην οικονομικό αποτέλεσμα!

Επομένως, ο μάνατζερ κ. Οδυσσέας Αθανασίου έχει μπροστά του τα δύσκολα των διαγωνισμών για τα μεγάλα έργα του Ελληνικού.

Διαδικασίες συνθέτες που προϋποθέτουν γνώση, τόλμη και αποφασιστικότητα!

Τα έργα των 2 δισ. που θα αναθέσει ο κ. Αθανασίου δεν είναι υποθέσεις απλές όπως τα διαμερίσματα στον Πύργο με τους μεσίτες του 5%!

Εδώ έχει να κάνει με εργολάβους που ξέρουν καλά τη δουλειά και βρίσκονται σε συζητήσεις για συνεννόηση.

Και ταυτόχρονα την άσκηση του μάνατζμεντ την παρακολουθούν ο κ. Σπύρος Λάτσης και οι λοιποί ξένοι και Έλληνες, ιδιώτες και θεσμικοί, καθώς και μεγαλοεπιχειρηματίες μέτοχοι της Lamda!