search

UNDERCOVER

Καλοκαίρι αλλαγών στις διοικήσεις των τραπεζών – Αλλαγές και στις θέσεις των Προέδρων – Καταλυτικός ο ρόλος του Πρωθυπουργού – Οι ακλόνητοι στις θέσεις τους και οι καρέκλες που τρίζουν • Οι «προνομιούχοι» βασικοί μέτοχοι της Lamda: Η επένδυση (χωρίς ρίσκο, εγγυήσεις και υποχρεώσεις έναντι του Δημοσίου) του Σπ. Λάτση στο Little Athens, η χρυσή βίζα και τα ξενοδοχεία και οικόπεδα (πάνω στο νερό) του Αχ. Κωνσταντακόπουλου • Χτυπάνε οι καμπάνες του μεγάλου deal της Τέρνα Ενεργειακή! Σήμερα; Αύριο Μεγάλη Παρασκευή; Ή (το αργότερο) αμέσως μετά το Πάσχα; Στα 20 ευρώ (plus;) η τιμή πώλησης ανά μετοχή στο Masdar Fund του Αμπου Ντάμπι • Τα «μυστήρια» του Αρχαιολογικού Μουσείου: Οι ιλιγγιώδεις – πρωτοφανείς- δωρεές 2 κορυφαίων εφοπλιστικών οικογενειών (Νικολάου Λαιμού – Σπύρου Λάτση), το Πάπιγκο, οι Γερμανοί μελετητές και ο ρόλος της Μενδώνη •Τα funds προσπαθούν να πουλήσουν τα ασημικά τους, με πανωτόκια, αφού πρώτα τα «φόρτωσαν» υποχρεώσεις! Αλλά δεν βρίσκουν… Για το πολύτιμο πετράδι της Αθηναϊκής Ριβιέρας – και όχι μόνο- ζήτησαν από εφοπλιστή που επενδύει αθρόα στο real estate 1 δις. κι αυτός έδινε maximum 500 εκατ!

UNDERCOVER

Ελληνικό: Η θαλαμηγός του CEO, η πτώση των εμπορικών χρήσεων, ο προβληματισμός του Σπ. Λάτση και η φωτογραφική διάταξη για την Golden Visa που αποσκοπεί να επιλύσει το ζήτημα των Σοβιετικού τύπου πολυκατοικιών • Το «Ιερό Νταραβέρι» με το «Μεγάλο Καβούρι»: Το κόλπο με την παραχώρηση «Δικαιώματος Επιφανείας» έκτασης – φιλέτο 44.989 τ.μ. στη Βουλιαγμένη, ατακτοποίητης πολεοδομικά – Γύρω – γύρω όλοι και στη μέση ο Εφοπλιστής και ο Ανιψιός, με κάτι …ψωροχιλιάρικα ενοίκιο το μήνα • Οι εισηγμένες… φαντάσματα λόγω ελάχιστης διασποράς και ο νέος κανονισμός – Στόχος οι ΑΕΕΑΠ αλλά και άλλες – Πάει πιο πίσω η εφαρμογή του νέου μέτρου – Αργεί ακόμη η αναβάθμιση – Διαφωνίες Κοντόπουλου με Λαζαράκου • «Όχι» σε πρόωρες εθνικές εκλογές από τον Κυριάκο Μητσοτάκη (παρά το μεγάλο δέλεαρ) – Το νέο εκλογικό σύστημα, η συνταγματική αναθεώρηση και η πιθανή αύξηση των γαλάζιων εδρών σε 164 – Κωμικό αλλά… επωφελές για τον Κασσελάκη να ζητάει πρόωρες εκλογές •Οι φήμες για 3+1 μετεκλογικές επιστροφές στο κυβερνητικό σχήμα – Η πρόταση στον Θωμά Βαρβιτσιώτη για το Μαξίμου, η αμετάβλητη σχέση Μητσοτάκη-Παπασταύρου, το υπ. Δικαιοσύνης, ο αναβαθμισμένος Πλακιωτάκης και η χρυσή εφεδρεία του Θεοδωρικάκου • Ποιος πούλησε 7 εκατ. ευρώ την «ανύπαρκτη» εταιρία του εκμεταλλευόμενος την… θεσμική θέση ισχύος που κατείχε;

UNDERCOVER

Ο Σπύρος Λάτσης στέλνει τον γιο του Αλεξ να «εποπτεύσει» το Ελληνικό – Τέλος στις «ανέμελες ημέρες» του μάνατζμεντ της Lamda – Μεγάλη ανησυχία στο ΤΑΙΠΕΔ για τη μη υλοποίηση των προβλεπόμενων από τη σύμβαση «κοινωφελών έργων» – Η υπογειοποίηση της Ποσειδώνος διαχωρίζει (και ταξικά) δύο κόσμους • Θέμα ημερών η οριστική συμφωνία για την Τέρνα Ενεργειακή με τους Άραβες του Άμπου Ντάμπι – Μεταξύ 20,40-20,80 ευρώ το τίμημα ανά μετοχή – 22 ευρώ ζητούσε ο Περιστέρης – Προχωρεί ακόμη η συμφωνία της ΓΕΚ Τέρνα με 2 ισχυρούς παίκτες για συμμετοχή (10% έκαστος) στην Αττική οδό • Όλοι οι «όψιμοι» φίλοι του Κασσελάκη «κάνουν δουλειές» με ακίνητα προβολής στα πιο ακριβά σημεία της Αθήνας και του Λονδίνου! Από τον τραγουδιστή Αργυρό μέχρι «παράγοντες» της πιάτσας • Οι …καλτσάκηδες: τα δύο …σπουδαία αγόρια της πολιτικής και των επιχειρήσεων, με τα παντελόνια ως τον αστράγαλο και τις πολύχρωμες μοδάτες μάλλινες κάλτσες να κυριαρχούν • Ζητείται «καθαρόαιμος» δεξιός για να κάνει τη διαφορά στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας – Οι προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι για το πρόσωπο που θα κόψει τις διαρροές της ΝΔ προς τα δεξιά κόμματα – Η Ελληνική Λύση δεύτερο κόμμα σε πολλές περιοχές της Μακεδονίας!