Με παρέμβαση του Σπύρου Λάτση, του βασικού μετόχου της Lamda, μαθαίνω ότι κόβονται τα πολλά – πολλά και τα … σούρτα – φέρτα με τα μεσιτικά και τους μεσίτες (προμήθεια 5%) των διαμερισμάτων στον Πύργο του Ελληνικού!

Οι πληροφορίες λένε πως άμεση προτεραιότητα τίθεται σε όσους έχουν απευθυνθεί direct στην Lamda και όχι διά μέσω των ενδιάμεσων!

Καθώς η υπερβάλλουσα ζήτηση για αγορά διαμερισμάτων δεν δικαιολογεί την παρουσία πάσης φύσης μεσιτών, ούτε την καταβολή ποσοστού 5% επί του τιμήματος ως προμήθεια.

Υπό αυτή την οπτική γωνία, ο μεγαλομέτοχος για λόγους ορθής και διαφανούς διαχείρισης απαίτησε να παγώσουν προσύμφωνα με τους μεσίτες και να προχωρήσουν αγοραπωλησίες direct!

Διότι διαφορετικά τα διαφυγόντα έσοδα για την Lamda, από την καταβολή στα μεσιτικά, είναι πολύ υψηλά και αλλοιώνουν την κερδοφορία του project καθώς η πιάτσα βοά ότι οι προμήθειες υπερβαίνουν και τα 10 εκατ. ευρώ!!!

Και ο Σπύρος Λάτσης, που έχει ήδη ενημερωθεί σχετικά, δεν φαίνεται διατεθημένος ούτε να τα απεμπολήσει ούτε να τα χαρίσει!