Η Jordan Brand αποκάλυψε δύο χριστουγεννιάτικα ζευγάρια Air Jordan, τα οποία θα σας βάλουν σε εορταστικό κλίμα.

Ξεκινάμε με το Air Jordan 1 Mid, το οποίο διαθέτει μία μαύρη βάση με ανάγλυφες λεπτομέρειες, κόκκινες δερμάτινες επικαλύψεις, πράσινα κορδόνια και το λογότυπο Jumpman στην γλώσσα. Ένα λευκό swoosh καλύπτει τα πλαϊνά πάνελ, ενώ άλλες λεπτομέρειες της επωνυμίας βρίσκονται στον αστράγαλο και την εσωτερική σόλα. Η σιλουέτα ολοκληρώνεται με μία λευκή ενδιάμεση σόλα και μία εξωτερική gum σόλα.

Παρόμοια με το Mid, το Air Jordan 1 Low διαθέτει μία μαύρη βάση με ανάγλυφες λεπτομέρειες, πράσινες αντί για κόκκινες δερμάτινες επικαλύψεις και ένα κίτρινο λογότυπο της επωνυμίας κεντημένο στη φτέρνα, που έρχεται σε πλήρη αρμονία με τα κορδόνια. Το sneaker διατηρεί τις υπόλοιπες λεπτομέρειες, όπως το λευκό swoosh, το κόκκινο λογότυπο Air Jordan στην γλώσσα, τη λευκή ενδιάμεση σόλα και την εξωτερική σόλα gum.

Και τα δύο ζευγάρια αναμένεται να κυκλοφορήσουν κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων μέσω της Nike και επιλεγμένων λιανοπωλητών, με το Air Jordan 1 Mid να έχει τιμή 135 δολάρια και το Air Jordan 1 Low 120 δολάρια.