Η Έφη Αχτσιόγλου αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να ανακοινώσει αύριο, Τετάρτη, την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυρία Αχτσιόγλου προβάλλει ως η επικρατέστερη διάδοχος του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος παραμέρισε μετά τη συντριπτική διπλή ήττα στις τελευταίες εθνικές εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώην υπουργός τα τελευταία εικοσιτετράωρα συναντήθηκε με στελέχη όλων των τάσεων του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να έχει όσον το δυνατόν μεγαλύτερη αποδοχή μέσα στο κόμμα.

Ειδικότερα, βρέθηκε με προεδρικούς, με στελέχη από τους Πασοκογενείς και φυσικά με πρόσωπα από την Ομπρέλα.

Η Έφη Αχτσιόγλου συναντήθηκε με τον Ευάγγελο Αποστολάκη, τον Γιάννη Δραγασάκη, τον Γιάννη Ραγκούση, την Μαριλίζα Ξενογιανακοπούλου, Κώστα Ζαχαριάδη, Θανάση Θεοχαρόπουλο και τον Νίκο Μπίστη. Δηλαδή αρκετά από τα στελέχη που μέχρι πρότινος ήταν δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα, τώρα εμφανίζονται να συντάσσονται με την Έφη Αχτσιόγλου, καθώς η πρώην υπουργός έχει τον «αέρα νίκης».

Μάλιστα, στελέχη όλων των τάσεων, όπως έλεγαν, η κίνηση αυτή είναι σημαντική γιατί η υποψήφια πρόεδρος δείχνει ότι θέλει να λειτουργήσει ενωτικά σε αυτή την δύσκολη στιγμή που βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε περισσότερα