Για το διαζύγιο της Μπέττυς Μαγγίρα με το OPEN και τους λόγους που οδήγησαν σε αυτό μίλησε σήμερα Ο Νίκος Κοκλώνης στην εκπομπή, Καλοκαίρι #yes.

Ο γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής συγκεκριμένα είπε: «Δεν φταίει η Πηγή Δεβετζή, ούτε ο Τρύφωνας Σαμαράς… Ποτέ δεν επιβάλλω στους παρουσιαστές τη γνώμη μου για τη σύνθεση της ομάδας και το πώς θα διαμορφωθεί η θεματολογία. Με το βλέμμα του παραγωγού όμως, λέω ιδέες και προτείνω πράγματα.»!

Και πρόσθεσε: «Μια επιτυχημένη εκπομπή βασίζεται πρώτα από όλα στην ομάδα πίσω από τις κάμερες, μετά εμείς που βγαίνουν μπροστά και μετά η θεματολογία. Η ομάδα πίσω από τις κάμερες φέρνει τα θέματα. Όταν κάνω πρωινό πρέπει να συζητάω ό,τι θα συζητούσα σπίτι μου. Δεν μπορούμε να κοιτάμε αδιάφορα. Αυτό ισχύει και το συζητάω με όλες τις παρουσιάστριες. Κάνω κουβέντα και ως συνεργάτης και ως παρουσιαστής. Ξέρω τι τους πονάει».

Και ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε: «Έκανα δύο ραντεβού με την Μπέττυ Μαγγίρα, ένα τηλεφωνικό κι ένα από κοντά. Παλιά της είχα προτείνει να μην έρθει στο OPEN και να με ακολουθήσει στον Alpha και να παρουσιάσει το Style me Up. Την αγαπώ πάρα πολύ, μου είπε ότι η πρόταση η άλλη ήταν πιο βολική και για τα παιδιά της και την οικογένειά της, της είπα “σου εύχομαι τα καλύτερα και στο μέλλον ίσως συνεργαστούμε μαζί”.

Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να εμποδίσω την καριέρα συναδέλφου. Εγώ δεν θα την άλλαζα από εδώ. Πήρα και την Ελένη Τσολάκη και την Μπέττυ Μαγγίρα τηλέφωνο πριν έρθω στο OPEN. Στην Ελένη είπα ότι κάτι ετοιμάζω και για δέκα μέρες να μην συμφωνήσει κάπου αλλού. Αν είχα άλλον τρόπο σκέψεις θα έλεγα “ποιοι είναι στην BW, αυτούς”, αλλά ποτέ δεν το έκανα αυτό»!

Διαβάστε περισσότερα