Η 27χρονη ποπ σταρ τράβηξε τα φλας των φωτογράφων στο ροζ χαλί της πρεμιέρας στο Λος Άντζελες την Κυριακή, αφού το φόρεμα που επέλεξε δεν ήταν μόνο πολύ εντυπωσιακό, αλλά και σούπερ σέξι.

Η τραγουδίστρια και performer, η οποία πρόσφατα έκανε διακοπές στη Σίφνο, εμφανίζεται στην πολυαναμενόμενη ταινία ως Mermaid Barbie ωστόσο οι θαυμαστές της «ξέχασαν» κάθε προηγούμενο (και έσβησαν κάθε επόμενο) look με την εμφάνισή της.

Η νικήτρια των Grammy πόζαρε στο λαμπερό ροζ χαλί της πρεμιέρας της ταινίας Barbie φορώντας ένα ασημένιο «γυμνό» φόρεμα σε στιλ fishnet ήταν κεντημένο με πολύτιμα πετράδια και αναδείκνυε το κορμί της με τον καλύτερο τρόπο.

H Dua Lipa με «γυμνό» φόρεμα στην πρεμιέρα της ταινίας Barbie, στο Λος Άντζελες
Φόρεσε το naked dress χωρίς σουτιέν και επέλεξε μόνο ένα off white εσώρουχο το οποίο διακρινόταν προσθέτοντας μια sexy νότα στο look της.

Απογείωσε το look της με τις ασημένιες γόβες και συνδύασε το εκθαμβωτικό της φόρεμα με ένα ζευγάρι κρεμαστά ασημένια σκουλαρίκια, ένα αστραφτερό κολιέ με διαμάντια και φόρεσε ασημένια δαχτυλίδια.

Το μακιγιάζ της ήταν κι αυτό λαμπερό αλλά χωρίς υπερβολές -έβαλε ένα ζεστό ρουζ τονίζοντας τις γωνίες του προσώπου της και προτίμησε τα γήινα χρώματα.

Διαβάστε περισσότερα