Ο Χάρι Στάιλς απάντησε στους ισχυρισμούς ότι δεν έπρεπε να κερδίσει βραβείο Grammy για το Άλμπουμ της Χρονιάς.

Ο τραγουδιστής κέρδισε αρκετά τρόπαια στην τελετή του 2023, αλλά ο θρίαμβός του στην πιο πολυπόθητη κατηγορία της βραδιάς, για το άλμπουμ «Harry’s House» δίχασε τους θαυμαστές της μουσικής.

Grammy 2023: Έκπληκτοι από τη νίκη του Χάρι Στάιλς

Ευρεία ήταν η εκτίμηση ότι το Grammy θα κέρδιζε η Beyoncé για το «Renaissance» ή η Adele για το «30», με τη νίκη του Χάρι Στάιλς να εκπλήσσει όσους βρίσκονταν στην τελετή απονομής των μουσικών βραβείων, η πλειονότητα των οποίων ακουγόταν να φωνάζει το όνομα της Beyoncé.

Ο Χάρι Στάιλς όταν ήταν στα παρασκήνια ρωτήθηκε για το θέμα.

Grammy 2023: Η απάντηση του Χάρι Στάιλς για τη νίκη του

«Ποτέ δεν ξέρεις με αυτά τα πράγματα» ανέφερε σε βίντεο που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Δεν νομίζω ότι μπορείς να βλέπεις τους υποψηφίους και να μην νιώθεις ότι τους αξίζει» συμπλήρωσε.

«Νιώθω ότι όταν κοιτάς -όταν κοιτάζω- σε αυτήν την κατηγορία, είναι όλοι οι άνθρωποι που με έχουν εμπνεύσει σε διαφορετικές στιγμές. Είμαι πραγματικά ευγνώμων που μας επέλεξαν. Ευχαριστώ» ανέφερε ο Άγγλος τραγουδιστής.

«Νομίζω ότι νύχτες όπως η αποψινή είναι σημαντικό για εμάς να θυμόμαστε ότι δεν υπάρχει το “καλύτερο” στη μουσική. Δεν νομίζω ότι κάποιος από εμάς κάθεται στο στούντιο και λαμβάνει αποφάσεις με βάση ότι θα κερδίσει ένα από αυτά» είπε ο Χάρι Στάιλς, αναφερόμενος στο Grammy που κρατούσε στα χέρια του για το άλμπουμ «Harry’s House».

Grammy 2023: Αντιδράσεις από την τελευταία φράση της ομιλίας του

Αλλά η τελευταία φράση της ομιλίας του προκάλεσε αντιδράσεις των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι έδωσαν διαφορετικές ερμηνείες: «Αυτό δεν συμβαίνει πολύ συχνά σε ανθρώπους σαν εμένα και αυτό είναι τόσο, τόσο ωραίο. Ευχαριστώ πολύ» είπε ο Χάρι Στάιλς, προτού δώσει το μικρόφωνο στους συνεργάτες του, Κιντ Χάρπουν και Τάιλερ Τζόνσον.

Οι χρήστες του Twitter είχαν εξέφρασαν δυσαρέσκεια για τη νίκη του Στάιλς στην κατηγορία Άλμπουμ της Χρονιάς, τονίζοντας ότι η Beyoncé για τέταρτη φορά δεν πήρε το βραβείο.

Κάποιοι αναρωτήθηκαν τι εννοούσε ο τραγουδιστής με τον όρο «άνθρωποι σαν εμένα», καθώς ήταν ένας λευκός άνδρας καλλιτέχνης που προτάθηκε στην ίδια κατηγορία με γυναίκες και έγχρωμους καλλιτέχνες.

Οι θαυμαστές του Στάιλς έσπευσαν να τον υπερασπιστούν εξηγώντας ότι με το «άνθρωποι σαν εμένα» αναφερόταν στο ξεκίνημά του στον διαγωνισμό ριάλιτι «The X Factor».

Διαβάστε ακόμη: