Όπως πιθανώς θα γνωρίζετε, ο εκδότης Φιλιππάκης, που μεταξύ άλλων εκδίδει την εφημερίδα Δημοκρατία, βρίσκεται σε ανοιχτή αντιπαράθεση με το Μαξίμου, τον πρωθυπουργό προσωπικά και την κυβέρνηση Ν.Δ.!

Μάλιστα, ο Φιλιππάκης έχει ήδη παραπεμφθεί στο Ειδικό Δικαστήριο για υπόθεση εκβίασης σε συνδυασμό με κατάχρηση εξουσίας, σε κατηγορίες στις οποίες εμπλέκονται πρόσωπα σχετιζόμενα με την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ!

Την ίδια στιγμή η εφημερίδα Δημοκρατία ασκεί την πιο έντονη κριτική στον πρωθυπουργό προσωπικά και την κυβέρνηση με οξύτατους χαρακτηρισμούς!

Ωστόσο η κυριακάτικη εφημερίδα διαθέτει και ένθετο lifestyle, για να χαλαρώνει κανείς! Για την ιστορία, στο τελευταίο φύλλο, της Κυριακής 3-1-2021, διάβασα ένα πολύ ωραίο ολοσέλιδο αφιέρωμα στα κρασιά Σεμέλη, ενώ είχε σε επόμενη σελίδα ένα πολύ δύσκολο σταυρόλεξο-σπαζοκεφαλιά, όπου κυριαρχούσε πρόσωπο γυναίκας προέδρου, νυν ή τέως, πολιτιστικού ιδρύματος!

Θα μου πείτε τι σχέση έχουν όλα αυτά! Επίθεση κατά Μητσοτάκη, κρασιά, σταυρόλεξο! Ταύτιση με τους εχθρούς της κυβέρνησης, από την οποία ζήτησες χάρες και τις πήρες! Και με τα δικαστικά ζητήματα στον Άρειο Πάγο ανοιχτά!!!

Ποιος θα μας λύσει αυτό το δύσκολο -ή μήπως πολύ εύκολο- σταυρόλεξο;