Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της τελευταίας του τηλεοπτικής συνέντευξης στον ΑΝΤ1 πριν παρουσιαστεί στον στρατό, ανάφερε «μετά από εσάς φεύγω για να παρουσιαστώ στη Θήβα».

Ο κ. Κασσελάκης τόνισε: «Ο Στρατός χρειάζεται εκσυγχρονισμό. Πρέπει να αλλάξει η υποχρεωτική θητεία. Ο Στρατός πρέπει να γίνει επαγγελματικός», λέγοντας ότι ο ίδιος έδωσε το παράδειγμα ότι αν κάποιος είναι μηχανικός, μπορεί να βοηθήσει σε έργα υποδομών ενώ αν είναι γιατρός μπορεί να παράσχει βοήθεια σε ασθενείς.

«Δεν είναι δυνατόν να είναι μόνιμα στη σκοπιά», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης χαρακτήρισε ως ανήθικο να πληρώνονται οι φαντάροι με σχεδόν 8 ευρώ μηνιαίως.

Για τις ευρωεκλογές

Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές, ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε ότι είναι σημαντικό να βγουν νέοι άνθρωποι στην πολιτική. «Η ανανέωση στο ψηφοδέλτιό μας μπορεί να σοκάρει τον κόσμο», σημείωσε.

Σχετικά με τις εταιρείες του στο εξωτερικό, επανέλαβε ότι «δεν έχω ενεργές εταιρείες στο όνομά μου». «Συνθέτω μια ομάδα για τη διαφάνεια στα κόμματα», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο πατέρας μου μεγάλωσε πάρα πολύ φτωχός, ήταν πάντα ΠΑΣΟΚ. Η μητέρα μου μεγάλωσε σε μια οικογένεια, στην οποία ο πατέρας της δούλευε πάρα πολλές ώρες. Ο παππούς μου ήταν ΚΚΕ».

Για τον Αλέξη Τσίπρα

Στη συνέχεια, ο κ. Κασσελάκης χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ως «πολύ καλό σαν πρωθυπουργό», προσθέτοντας ότι «είχε κότσια να κάνει την αυτοκριτική του».

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ότι «δεν με φύτεψε ο Αλέξης Τσίπρας. Εγώ επικοινώνησα μαζί του για να συναντηθούμε. Οι σχέσεις μου μαζί του είναι εξαιρετικές».

Αναφερόμενος στους Νίκο Παππά και Παύλο Πολάκη, είπε «χαίρουν της εμπιστοσύνης μου», αλλά ξεκαθάρισε ότι με τον βουλευτή Χανίων έχει διαφωνήσει ανοιχτά.

Τέλος, ο κ. Κασσελάκης είπε ότι θα πάει στις εκλογές για να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Διαβάστε ακόμη: