Η ηθοποιός Ρόμπιν Μπέρναρντ που έγινε γνωστή από τον ρόλο της στο «General Hospital», πέθανε σε ηλικία 64 ετών και οι λεπτομέρειες σχετικά με τον θάνατό της είναι μυστηριώδεις.

Η αστυνομία ανακάλυψε το άψυχο σώμα της ηθοποιού σε χωράφι στο Σαν Τζασίντο της Καλιφόρνια την Τρίτη, σύμφωνα με το RadarOnline. Η μικρή πόλη βρίσκεται σχεδόν 3 ώρες από το Λος Άντζελες και το χωράφι όπου την ανακάλυψαν είναι κοντά σε μια κατοικία που ανήκε στην ηθοποιό.

Αστυνομικές δυνάμεις στάλθηκαν στο σημείο μετά από τηλεφώνημα και η ώρα του θανάτου της αναφέρεται στις 4:05 π.μ., σύμφωνα με το δελτίο τύπου.

Τα δακτυλικά αποτυπώματα της Ρόμπιν Μπέρναρντ βοήθησαν τον ιατροδικαστή της κομητείας να την ταυτοποιήσει. Ωστόσο, το RadarOnline.com τόνισε πως αυτή είναι η τυπική διαδικασία και ότι όλοι αναγνωρίζονται είτε από τα δαχτυλικά τους αποτυπώματα, είτε από την ταυτότητά τους.

Η αυτοψία έχει προγραμματιστεί για σήμερα και τα αποτελέσματα της τοξικολογικής έκθεσης μπορεί να διαρκέσουν αρκετές εβδομάδες.

Προς το παρόν δεν έχει έχει προσδιοριστεί η αιτία θανάτου.

H ηθοποιός πρωταγωνίστησε σε 145 επεισόδια του General Hospital, από το 1984 έως το 1990. Η Μπέρναρντ έπαιξε μεταξύ άλλων και στα Betty Blue (1986), Diva (1981) και Roselyne et les lions (1989).

Διαβάστε ακόμη: