Αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό grace.gr παραχώρησαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, και ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπέθ.

Το περιοδικό Grace που κυκλοφορεί με την εφημερίδα Το Βήμα, καταγράφει ένα εικοσιτετράωρο από τη ζωή του Στέφανου Κασσελάκη και του συζύγου του, Τάιλερ Μακμπεθ, αλλά και του τρίτου μέλους της οικογένειάς τους, της σκυλίτσας Φάρλι.

Οι δυο τους μίλησαν για όλους και για όλα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μοιράστηκε τις σκέψεις του για την πολιτική κατάσταση της χώρας και τα όνειρα που κάνει γι’ αυτήν.

Στέφανος Κασσελάκης: Ένα 24ωρο από τη ζωή του με τον Τάιλερ και τη Φάρλι

Στο πλευρό του, ο Τάιλερ, ο οποίος δεν σταματά να κρύβει την αγάπη του για την Ελλάδα, την προσμονή του για τον γάμο τους τον Αύγουστο στην Κρήτη αλλά και την προσπάθειά του να μάθει άμεσα άπταιστα ελληνικά.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει στο περιοδικό ότι «αναζητώ τη γαλήνη του σπιτιού μου, τον Τάιλερ και τη Φάρλι. Είναι το καύσιµο για να συνεχίσω τη σκληρή- αρκετές φορές- καθηµερινότητα του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Όπως αναφέρει το περιοδικό σε promo video στο instagram, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μοιράστηκε τις σκέψεις του για την πολιτική κατάσταση της χώρας, τα όνειρα που κάνει γι’ αυτή ενώ ήταν εμφανής η επιθυμία του να αλλάξει δραστικά πολλά πράγματα που απασχολούν τους πολίτες σήμερα».

Στο βίντεο φαίνεται το ζευγάρι να βγάζει βόλτα τη σκυλίτσα, να μιλά για τον επικείμενο γάμο του στα τέλη του Αυγούστου, ενώ ο Τάιλερ Μακμπεθ μιλά για τη χαλάρωση που περιμένει στη διάρκεια του καλοκαιριού με οικογένεια και φίλους στις Σπέτσες.

Ο κ. Κασσελάκης, πάντως, μιλά στη Φάρλι για τα δικαιώματα των ζώων, ενώ μαζί με τον σύζυγό του εμφανίζονται να πίνουν καφέ, να γυμνάζονται. Ο κ. Μακμπεθ δείχνει και την πρόοδο που έχει κάνει στα ελληνικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grace (@gracemaggr)

Διαβάστε ακόμη