Ο Δημήτρης Παπανώτας αποκάλυψε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή τα παράπονά του από τον ΣΥΡΙΖΑ, ύστερα από την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος με απόφαση του προέδρου, Στέφανου Κασσελάκη.

Το πρωί της Παρασκευής ο Δημήτρης Παπανώτας επέστρεψε στο πλατό του «Happy Day» σαν καλεσμένος.

Στο τέλος της συζήτησης που είχαν για το σύντομο πέρασμά του από την πολιτική, ανέφεραν ότι ο Δημήτρης Παπανώτας θα επιστρέψει άμεσα στην εκπομπή.

Αφού τον χαιρέτησε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήθελε να πει ότι: «Εμείς έχουμε αποδείξει κάτι. Τους ανθρώπους μας δεν τους πουλάμε και ειδικά όταν περνάνε δύσκολα. Τους ανθρώπους μας τους στηρίζουμε, όταν όλοι τους χτυπάνε. Γιατί αυτοί είμαστε και για αυτό επενδύουμε στους ανθρώπους που έχουμε κοντά μας και δεν τους αλλάζουμε κάθε χρόνο σαν τα πουκάμισα».

Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Παπανώτας είπε στη συνεργάτιδά του, ότι θα επιμείνει να χαμογελάει γιατί «δεν θέλω να κάνω τη χάρη σε αυτούς που με απογοήτευσαν να καταλάβουν ότι μαζί με μένα απογοητεύσαν πολύ κόσμο», ενώ εξέφρασε τις ευχαριστίες του «για τα μηνύματα συμπαράστασης από τους χιλιαδες ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ» υποστηρίζοντας ότι έλαβε πάνω από από 3.000 μηνύματα συμπαράστασης και μόλις 3 υβριστικά.

«Εγώ μπήκα σε αυτό το παιχνίδι μόνος μου ως ιδεαλιστής της αριστεράς, ως ευρωπαίος αριστερός που βλέπει ένα κίνδυνο για την Ευρώπη. Μόνος μου μπήκα, μόνος μου έκανα τον αγώνα που έκανα, μόνος είδα τη στηριξη του κοινού, δεν δέχθηκα συγχαρητήρια από κάνενα για την επίδοσή μου στις εσωκομματικές εκλογές και μάλιστα εξέφρασα σε κομματικά στελέχη την έκπληξη που χάρηκα μόνος μου το αποτέλεσμα και δεν είδα ποτέ τον πρόεδρο» ανέφερε.

Παράλληλα είπε ότι: «Δεν θα μιλήσω για την ουσία της πολιτικής και αν παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα της αριστεράς που εγώ πίστευα, τους εύχομαι καλή επιτυχία και ούτε με τον κ. Κασσελάκη έχω πρόβλημα, ας βάλει αυτούς που θέλει και ας πετάξει αυτούς που θέλει».

Δημήτρης Παπανώτας: Ανήθικο ότι με απέπεμψαν, ενώ ήμουν έτοιμος να παραιτηθώ

Οι «πρωινατζούδες» και οι πανελίστες χαντακώσανε τον Μητσοτάκη και τον Κασσελάκη – Η ελαφρότητα με την οποία εκφράζονται δεν προδίδει καμία υπεραξία στα κόμματα που τους χρησιμοποιούν για ψηφοθηρικούς λόγους στις Ευρωεκλογές!

Διαβάστε ακόμη: