Μια νέα εμφάνιση που συζητήθηκε, έκανε η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ, Μπιάνκα Σενσόρι όταν το ζευγάρι επισκέφθηκε την Disneyland.

Και μπορεί αυτή τη φορά η Μπιάνκα Σενσόρι να πρωτοτύπησε και να μην εμφανίστηκε με αποκαλυπτικά ρούχα στην Disneyland, όπως έχει κάνει τόσες πολλές φορές στο παρελθόν, ωστόσο οι στιλιστικές της επιλογές προκάλεσαν πάλι αντιδράσεις.

Μπιάνκα Σενσόρι: Έξαλλοι στα social που την άφησαν να μπει στην Disneyland

Αυτή τη φορά η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ συζητήθηκε για την επιλογή της να μην φορέσει… παπούτσια έχοντας αντικαταστήσει τα υποδήματα με επιδέσμους!

Αυτό που ενόχλησε τους περισσότερους σχολιαστές ήταν το γεγονός ότι της επιτράπηκε να μπει στη Disneyland, ενώ οι κανόνες εισόδου στο θεματικό πάρκο απαιτούν κατάλληλη υπόδηση.

«Γιατί δεν της απαγόρευσαν την είσοδο; Αυτή δεν είναι η κατάλληλη αμφίεση για ένα οικογενειακό περιβάλλον» σχολίασε κάποιος.

«Εμένα με έδιωξαν από την Disneyland επειδή περπάτησα χωρίς παπούτσια για να μην καταστραφούν τα σανδάλια μου από τη βροχή που έπεσε» θυμήθηκε άλλος σχολιαστής σύμφωνα με την Daily Mail.

«Γιατί την άφησαν να μπει χωρίς παπούτσια; Ας δοκιμάσουμε όλοι να περπατήσουμε χωρίς παπούτσια να δούμε πόσους θα διώξουν» ζήτησε άλλος σχολιαστής.

Μπιάνκα Σενσόρι: Τι λένε οι κανόνες της Disneyland

«Να επιλέγετε πάντα την κατάλληλη αμφίεση, συμπεριλαμβανομένων παπουτσιών» αναφέρεται στον κανονισμό λειτουργίας της Disneyland.

Στο κείμενο μάλιστα προστίθεται ότι η Disneyland «διατηρεί το δικαίωμα να απαγορεύσει την είσοδο ή να απομακρύνει κάποιον λόγω της αμφίεσής του».

Διαβάστε ακόμη: