Ο Πάνος Καλίδης έκανε μια αναδρομή στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»  στα παιδικά χρόνια που έζησε στη Δράμα, περιγράφοντας τον εαυτό του, ως αλήτη.

Ο τραγουδιστής περιέγραψε ότι: «Μεγάλωσα σε ένα χωριό της Δράμας με 800 κατοίκους. Τα παιδικά μου χρόνια μέχρι να πάω φαντάρος τα έζησα εκεί. Μέχρι το γυμνάσιο. Ήμουν αλήτης. Στα 16 μου ήρθαν τα πρώτα ξενύχτια, που ξέφυγα από το όριο της ώρας 9 που μου έβαζαν οι γονείς μου και πήγαινα στις αλάνες με τα φιλαράκια μου με τα ποδήλατα, να πηγαίνουμε στο διπλανό χωριό. Δεν ήμουν καλό παιδί».

Σχετικά με το γεγονός ότι δεν ήταν καλός μαθητής, ο Πάνος Καλίδης δήλωσε: «Στο σχολείο ήμουν στουρνάρι, δεν ήμουν καλός μαθητής, γυρνούσα σπίτι, πετούσα την τσάντα και δεν διάβαζα. Είναι φυσικό και ακόλουθο να μην πας καλά στο σχολείο. Έκανα μεγάλο λάθος που παράτησα το σχολείο στην πρώτη γυμνασίου, έχασα πολλά πράγματα. Δεν σκέφτηκα να συνεχίσω το σχολείο. Στα 21 ξεκίνησα το τραγούδι και είχα άλλους στόχους πλέον».

Τέλος, ο Πάνος Καλίδης ανέφερε τον μοναδικό λόγο, για τον οποίο θα επέστρεφε στο σχολείο. Όπως είπε: «Ο μόνος λόγος θα ήταν για να μάθω ξένες γλώσσες. Να μάθω να μιλάω, να συνεννοούμαι και όταν πηγαίνω σε συναυλίες μου, θέλω να παραγγείλω καφέ και μου φέρνουν σπανάκι».

Βαγγέλης Κακουριώτης: Θέλω να έρθει η στιγμή που θα είμαι ένα με τη γυναίκα που θα διαλέξω

Διαβάστε ακόμη: