Ο Βαγγέλης Κακουριώτης μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Famagusta», την καριέρα του και την προσωπική του ζωή στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τη συμμετοχή μου στο Famagusta» είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ο κόσμος μάς στηρίζει, νιώθω ότι έχω υποχρέωση να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου και θα είμαι».

Σχετικά με την αναγνωρισιμότητα που γνώρισε σε νεαρή ηλικία, ο ηθοποιός και τραγουδιστής σχολίασε: «Έζησα την αναγνωρισιμότητα εντός της πραγματικότητας, δηλαδή στα μυαλά μου ήμουν ισορροπημένος. Το ζούσα ουσιαστικά αυτό, όχι υπέρμετρα. Είμαι λίγο πιο επιλεκτικός και ήμουν πάντα έτσι. Οι άνθρωποι που θα έχω δίπλα μου… ακούω τη μέσα φωνή μου για να είμαι ειλικρινής. Την άκουγα πολύ και την ακούω. Αν μου έλεγε ότι κάτι είναι σωστό, μένω».

Στη συνέχεια, ο Βαγγέλης Κακουριώτης ανέφερε: «Ο έρωτας παίζει πολύ ουσιαστικό ρόλο. Μ’ αρέσει να ερωτεύομαι, μ’ αρέσει να δείχνω αυτό που αισθάνομαι, μ’ αρέσει η κοπέλα που είναι μαζί μου να νιώθει ήρεμη μέσα της, στη ψυχή της, να μπορεί να έχει χρόνο να αγαπάει, να έχει χρόνο να προσπαθεί, να έχει χρόνο να παλεύει, για οτιδήποτε είναι αυτό».

Συγχρόνως, αποκάλυψε σχετικά με την προσωπική του ζωή: «Αυτήν την περίοδο είμαι ερωτευμένος ναι… με πολλά πράγματα. Θέλω να κάνω οικογένεια, θέλω να έρθει η στιγμή που θα είμαι ένα με τη γυναίκα που θα διαλέξω να είναι στη ζωή μου και θέλω εννοείται να μεγαλώσω τα παιδιά μου, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι σίγουρα. Μια πριγκίπισσα και έναν μάγκα θέλω να κάνω».

«Τις φανατικές θαυμάστριες τις αντιμετωπίζω με μια ζεστή αγκαλιά», είπε στο τέλος ο Βαγγέλης Κακουριώτης.

Διαβάστε ακόμη: