Tα πρωινάδικα χαντακώσανε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Στέφανο Κασσελάκη τόσο που αρχίζει και ξενερώνει αρκετός σοβαρός κοσμος.

Ο μεν Στέφανος έμπαινε στα πλατό και έταζε σε κάθε πανελίστα και παρουσιαστή θέση στην ευρωβουλή.

Είπε ναι ο Παπανώτας ο οποίος είχε αναδουλειές και σου λέει ας δοκιμάσω και την πολιτική.

Υπόψιν, ο τελευταίος είχε σταθεί δημοσίως στο πλευρό του Τσίπρα αλλά μετά ούτε να ακούσει για ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλοσπάντων, ο Κασσελάκης δεν ήταν γνώστης της ελαφρότητας με την οποία χειρίζονται οι πρωινατζούδες και οι πανελίστες τα σοβαρά θέματα όπως για παράδειγμα της βίας κατά των γυναικών και έτσι την πάτησε.

Τώρα ότι έφτιαχνε με κόπο ο Στέφανος, έχοντας πάρει το μομέντουμ των ημερών, το έχασε με μία στραβοκλωτσιά ενός πρωινατζή…

Κάποτε στο χώρο του ΚΚΕ Εσωτερικού, πρόδρομου χώρου του ΣΥΡΙΖΑ, υπήρχε ένας Παπαγιαννάκης, ένας Κύρκος άνθρωποι των γραμμάτων, διαβασμένοι και με πολύ καλή έξωθεν μαρτυρία.

Και τώρα ο Κασσελάκης παρακαλάει τους πανελίστες στις πρωινές εκπομπές να μπουν στο ψηφοδέλτιο.

Ο δεν Μητσοτάκης, πήρε την Ελεονώρα Μελέτη, με τις βωμολοχίες στα social media και εκφράσεις που ταιριάζουν μόνο σε εκπομπές τύπου «Παιδιά της Νύχτας» με τον Κώστα Μυλωνά. Και όχι μόνο.

Υπάρχει και εκπομπή στην οποία η Μελέτη είναι η παρουσιάστρια, που έχει βάλει να κάνουν ανθρώπινη συνέντευξη στον Ηλία Κασιδιάρη και το αποτέλεσμα ήταν να τον «ξεπλύνουν».

Παραλληλα, πήρε τον Αυτιά ο οποίος έκανε μέχρι πριν λίγες μέρες εκπομπή στην τηλεόραση…

Υποτίθεται ότι μέχρι τότε έκανε αντικειμενικές εκπομπές ως δημοσιογράφος… Τι; Όχι;

Όταν η Νέα Δημοκρατία είχε κάποτε μία Μαριέτα Γιαννάκου, όλα τα υπόλοιπα περιττεύουν.

Από την άλλη, ο Μητσοτάκης έδωσε το χρίσμα σε 7 δημοσιογράφους.

Η κοινότητα των δημοσιογράφων είναι η πιο μεγάλη στο ευρωψηφοδέλτιο και αυτό δείχνει ότι τον νοιάζει πολύ τι λένε τα ΜΜΕ προς την κοινωνία για τον ίδιο και την κυβέρνησή του.

Υποτίθεται οι ευρωεκλογές γίνονται για να ψηφίσει ο κόσμος για το ποιος θα υπηρετήσει τα δίκαια της χώρας στην Ευρώπη. Ούτε ο Παπανώτας, ούτε η Μελέτη μπορούν να σταθούν στο επίπεδο αυτό.

Διαβάστε ακόμη: