search

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σοκ: Άλλες τρεις δολοφονίες ηλικιωμένων ομολόγησε η 45χρονη οικιακή βοηθός στη Ρόδο

Άλλες τρεις δολοφονίες ομολόγησε η 45χρονη οικιακή βοηθός στη Ρόδο, η οποία έπνιξε τη γυναίκα που φρόντιζε στις Καλυθιές.

Σοκ: Άλλες τρεις δολοφονίες ηλικιωμένων ομολόγησε η 45χρονη οικιακή βοηθός στη Ρόδο

Σύμφωνα με την ομολογία της συλληφθείσας, ο λόγος που προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη της εναντίον της γυναίκας που την είχε προσλάβει για να την προσέχει, είναι επειδή η ηλικιωμένη «δεν με άφηνε να κοιμηθώ, με ταλαιπωρούσε».

Ωστόσο, η υπόθεση στη Ρόδο φαίνεται ότι έχει πολλά ακόμη επεισόδια, καθώς η 45χρονη ομολόγησε τις δολοφονίες άλλων τριών ηλικιωμένων, πλην της 75χρονης που έπνιξε με μαξιλάρι.

Ρόδος: Η ανατριχιαστική ομολογία της οικιακής βοηθού για τη δολοφονία της 75χρονης

Η 45χρονη καθ’ ομολογίαν δράστιδα, που είναι κάτοικος Ρόδου, κάλεσε τη Δευτέρα (21/11) το 100 και είπε στους αστυνομικούς να πάνε στο σπίτι της 75χρονης, καθώς «σκότωσα τη γιαγιά που πρόσεχα».

Στην κατάθεσή της παραδέχθηκε ότι σκότωσε τη γυναίκα που πρόσεχε, πνίγοντάς την με ένα μαξιλάρι. Πράγματι, στο θύμα εντοπίστηκε ασφυξία.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης η 45χρονη ομολόγησε ότι έχει σκοτώσει άλλες τρεις γυναίκες -όπως υποστήριξε η μα από αυτές είχε ζάχαρο και της έδωσε μεγάλη δόση ζάχαρης.

Οι Αρχές βρήκαν τους φακέλους των τριών θανάτων (τα πιστοποιητικά θανάτου) και τα στοιχεία των γυναικών.

Ρόδος: Η 45χρονη κατέθεσε πως επιχείρησε να πνίξει το παιδί της σε νηπιακή ηλικία’

Επίσης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Rodiaki, είπε στους αστυνομικούς που την ανέκριναν ότι είχε επιχειρήσει να δολοφονήσει και το παιδί της, όταν αυτό ήταν στη νηπιακή ηλικία.

Το γεγονός της μαρτυρίας αυτής αντιμετωπίζεται από τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Ρόδου με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς η 45χρονη πάσχει από ψυχικό νόσημα και μάλιστα είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε κρατικό ίδρυμα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η περίπτωσή της.

Σε κάθε περίπτωση, ο αρμόδιος εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου, στα χέρια του οποίου θα σταλεί το πρωί της Τρίτης (22/11) η δικογραφία, αναμένεται να αποφασίσει πως θα εξελιχθούν οι έρευνες αυτές, για να επιβεβαιωθεί αν η 45χρονη λέει αλήθεια για τα όσα φέρεται να έχει καταθέσει.

Συνήγορος υπεράσπισης της 45χρονης ανέλαβε ο δικηγόρος Στέλιος Αλεξανδρής.

Διαβάστε ακόμη: