search

LIFESTYLE

Jason David Frank: Πέθανε στα 49 του ο πράσινος Power Ranger

Συντετριμμένοι οι άλλοι «Power Rangers» - Ποιος ήταν ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον πράσινο Power Ranger

221121130205_pasinos

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 49 ετών, άφησε ο ηθοποιός Jason David Frank, που υποδύθηκε στα 90’s τον πράσινο Power Ranger στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη.

Αν και η οικογένειά του δεν έχει επιβεβαιώσει τη δυσάρεστη αυτή είδηση, ένας από τους ατζέντηδές του, μιλώντας στο Geek Ireland, δήλωσε ότι οι φήμες για το θάνατό του είναι «δυστυχώς αληθινές».

Ο στενός του φίλος, αλλά και εκπαιδευτής του, Mike Bronzoulis, σε ανάρτησή του στο Facebook δήλωσε σοκαρισμένος με την απώλεια του Frank.

«Αναπαύσου εν ειρήνη αδελφέ μου από άλλη μητέρα, Jason David Frank. Είμαι ακόμα σοκαρισμένος. Αισθάνομαι απαίσια που μου τηλεφώνησε, άφησε μήνυμα και άργησα πολύ. Ο Jason ήταν καλός μου φίλος και θα μου λείψει. Στέλνω την αγάπη μου και τις προσευχές μου στη σύζυγό του, Tammie, και στα παιδιά τους. Προσεύχομαι ο Θεός να σας βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Jason David Frank: Ποιος ήταν ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον πράσινο Power Ranger

Ο Jason David Frank κατείχε έναν από τους βασικούς ρόλους στο franchise των Power Rangers, κάνοντας το ντεμπούτο του στην αρχική σειρά Mighty Morphin Power Rangers όταν αυτή έκανε πρεμιέρα το 1993. Υποδύθηκε τον Tommy Oliver που φόρεσε τη στολή του Πράσινου Power Ranger, ο οποίος ξεκίνησε μεν από το στρατόπεδο των «κακών» στην πορεία ωστόσο ορθοπόδησε.

Ήταν τόσο δημοφιλής ο χαρακτήρας του που έφτασε να ηγείται της υπερηρωικής ομάδας, ενώ στην πορεία «αναβαθμίστηκε» σε λευκό Power Ranger. Θρυλικό έχει μείνει στα τηλεοπτικά χρονικά το love story του με τη Ροζ Power Ranger, Kimberly Hart (τη υποδύθηκε η ηθοποιός Amy Jo Johnson).

Αποτέλεσε μια από τις πιο συνεπείς, αν όχι ο πιο σταθερή, παρουσία σε όλο το franchise, καθώς εμφανίστηκε σε 10 σειρές και τέσσερις ταινίες.

Συντετριμμένοι οι άλλοι «Power Rangers»

Όλοι αναφέρουν πως ήταν ένας άνθρωπος αγαπητός με πολλή ενέργεια, και με διάθεση πάντα για χιούμορ. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως μάλλον αυτοκτόνησε, ωστόσο σε αυτό το σημείο τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Ο θρυλικός πρώτος «κόκκινος Power Ranger» και αρχηγός της ομάδας Austin St. John έκανε δύο αναρτήσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά «μια φορά Ranger για πάντα Ranger». Με βίντεό του δηλώνει τη λύπη του.

Ο πρώτος μαύρος Power Ranger Walter Emanuel Jones αναφέρει πως δε μπορεί να το πιστέψει, και πως έχασε ακόμα ένα μέλος της ξεχωριστής «οικογένειας». Το σχόλιο αυτό αναφερόταν στην Trish Thuy Trang, την πρώτη κίτρινη Ranger, η οποία σκοτώθηκε το 2001 σε τροχαίο, σε ηλικία 27 ετών.

Η πρώτη ροζ Power Ranger Amy Jo Johnson ανήρτησε μια φωτογραφία της με τον Jason David Frank λέγοντας μεταξύ άλλων «Η ζωή μου δε θα είναι η ίδια. θα σε αγαπώ για πάντα αγαπημένε μου φίλε, αναπαύσου εν ειρήνη». Οι δυο τους είχαν κάνει και μια cameo εμφάνιση στην ταινία Power Rangers του 2017.

Με ένα επίσης συγκινητικό μήνυμα, ο πρώτος μπλε Power Ranger David Yost, ανέφερε πως ο Jason David Frank τον κέρδισε από την πρώτη μέρα της γνωριμίας τους, και τον ευχαριστεί για όλα όσα έζησαν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Yost (@officialdavidyost)

Διαβάστε ακόμη: