search

TOP SECRET

Στον βούρκο οδηγούν τη δημόσια ζωή οι τακτικές της Κουμουνδούρου

Μια ακόμη σκευωρία τύπου NOVARTIS επιχείρησε να στήσει η Κουμουνδούρου στην εναγώνια προσπάθειά της να σπρώξει στον βούρκο τη δημόσια ζωή.

Ποιος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την στήριξη του Αλέξη Τσίπρα

Μια ακόμη σκευωρία τύπου NOVARTIS επιχείρησε να στήσει η Κουμουνδούρου στην εναγώνια προσπάθειά της να σπρώξει στον βούρκο τη δημόσια ζωή.

Αντιγράφοντας πρακτικές που παραπέμπουν σε πολιτικό υπόκοσμο ανέσυρε από τα σεντούκια της Κουμουνδούρου και πάλι τις κουκούλες.

Κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διαβεβαίωναν δημόσια ότι δύο άτομα που δήθεν έκαναν υποκλοπές είναι έτοιμα να μιλήσουν με την προϋπόθεση να ενταχθούν σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων.

Πρόκειται ακριβώς για το ίδιο έργο που παίχτηκε με τη NOVARTIS όταν επιστρατεύτηκαν δύο κουκουλοφόροι ψευδομάρτυρες και κατέθεσαν στις δικαστικές αρχές επιβαρυντικά στοιχεία για δέκα κορυφαία στελέχη της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ και δύο πρώην πρωθυπουργούς.

Δυστυχώς η κυβέρνηση της Ν.Δ. δεν έβγαλε τις κουκούλες από τους ψευδομάρτυρες, οι οποίοι συνεχίζουν ανενόχλητοι να ροκανίζουν τα ποσά που εισέπραξαν, προκειμένου να καταθέσουν τις αθλιότητες σε βάρος των πολιτικών αντιπάλων της τότε κυβέρνησης.

Όπως αντιλαμβάνεστε στον ΣΥΡΙΖΑ αποθρασύνθηκαν και επιδιώκουν να επαναλάβουν το ίδιο έργο.

Βέβαια η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα.

Ακόμη και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης φαίνεται ότι έχει αντιληφθεί τα βρόμικα κόλπα του ΣΥΡΙΖΑ.

Γιαυτό αποστασιοποιείται από τις πρακτικές της Κουμουνδούρου η οποία στο τέλος θα μείνει μόνη να κυλιέται στον βούρκο της σκανδαλολογίας.

Διαβάστε ακόμη: