Για πρώτη φορά η Σοφία Βεργκάρα αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από τον Τζο Μανγκανιέλο. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην El País, η πρωταγωνίστρια του Modern Family άνοιξε την καρδιά της και αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που μετά από 10 χρόνια εκείνη και ο σύζυγός της αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

«Λοιπόν, είμαι πρόσφατα διαζευγμένη από τον δεύτερο σύζυγό μου, με τον οποίο ήμουν μαζί για 10 χρόνια», είπε αρχικά η ηθοποιός για να συνεχίσει: «Ο γάμος μου διαλύθηκε επειδή ο σύζυγός μου ήταν νεότερος- ήθελε να κάνει παιδιά και εγώ δεν ήθελα να είμαι μια μεγάλη μαμά. Αισθάνομαι ότι δεν είναι δίκαιο για το μωρό. Σέβομαι όποιον το κάνει, αλλά αυτό δεν είναι για μένα πια. Έκανα έναν γιο στα 19 μου, ο οποίος είναι τώρα 32 ετών, και είμαι έτοιμη να γίνω γιαγιά, όχι μητέρα».

Μιλώντας για το ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης είπε: «Έτσι, αν έρθει ο έρωτας, πρέπει να έρθει με τα δικά του παιδιά. Είμαι σχεδόν στην εμμηνόπαυση- είναι ο φυσικός τρόπος των πραγμάτων. Όταν ο γιος μου γίνει μπαμπάς, ας μου φέρει το μωρό για λίγο και μετά θα του το δώσω πίσω και θα συνεχίσω τη ζωή μου- αυτό πρέπει να κάνω».

Το πρώην ζευγάρι είχε παντρευτεί στις 22 Νοεμβρίου 2015. Ο πρώτος της γάμος ήταν με τον Τζο Γκονζάλεζ με τον οποίο ήταν μαζί από το γυμνάσιο. Μαζί απέκτησαν το μοναδικό της παιδί, τον γιο Μανόλο, το 1991. Χώρισαν δύο χρόνια αργότερα. Τον Ιούλιο ανακοίνωσε το διαζύγιό της με τον Τζο Μανγκανιέλο.

Η Σοφία Βεργκάρα παραδέχτηκε τι ψάχνει ερωτικά σε έναν άντρα

Διαβάστε ακόμη: