Η Σοφία Βεργκάρα μίλησε για τον ρόλο της στη νέα σειρά του Netflix, «Griselda», όπου υποδύεται μια Κολομβιανή διακινητή ναρκωτικών.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην ισπανική εκπομπή «El Hormiguero» του Antena 3, η ηθοποιός ρωτήθηκε και για το θέμα του έρωτα, αναφερόμενη στο πρόσφατο διαζύγιο της από τον Τζο Μανγκανιέλο.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Βεργκάρα σχολίασε με χιούμορ τα μελλοντικά ρομαντικά της ενδιαφέροντα.

Επιπλέον, μοιράστηκε τα κριτήριά της, δίνοντας έμφαση στην ηλικία του υποψήφιου συντρόφου, την απαίτηση για παιδιά και τη συνολική ομορφιά. Ειδικότερα, διευκρίνισε την αποστροφή της από τους ηθοποιούς, δεδομένου του πρόσφατου διαζυγίου της από έναν από αυτούς.

«Δεν ξέρω τι θέλω τώρα… Έναν ταυρομάχο;» αστειεύτηκε η 51χρονη σταρ και συνέχισε: «Πρέπει να είναι πενήντα χρονών όπως εγώ, να έχει παιδιά και να είναι όμορφος, αλλά δεν χρειάζεται να είναι κάποιο θεϊκό πράγμα».

post_1

Αναλογιζόμενη τα γεγονότα του 2023, η Βεργκάρα εξέφρασε την άποψη ότι η περασμένη χρονιά ήταν ένα μείγμα «καλών πραγμάτων, τρελών πραγμάτων και κακών πραγμάτων».

Η συζήτηση για έναν υποψήφιο σύντροφο έρχεται μετά με τις πρόσφατες φήμες ότι είναι σε σχέση με τον Τζάστιν Σάλιμαν, έναν γιατρό που εργάζεται στο νοσοκομείο Cedars-Sinai στο Λος Άντζελες.

Φαίνεται ότι ο Σάλιμαν πληροί τα κριτήρια που περιέγραψε η Βεργκάρα στο «El Hormiguero», καθώς είναι στην ίδια ηλικία (51 ετών) και πατέρας δύο παιδιών από προηγούμενο γάμο με την ηθοποιό Μπρι Τέρνερ.

Διαβάστε ακόμη: