Η Σοφία Μαριόλα ρωτήθηκε από ρεπόρτερ του «Happy Day» που τη συνάντησαν σε βραδινή της έξοδό, για την κρίση στον γάμο της με τον Στράτο Τζώρτζογλου.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι πράγματι, όταν ο ηθοποιός ήρθε αντιμέτωπος με την κατάθλιψη, για την οποία μίλησε πρόσφατα, η μεταξύ τους σχέση, δοκιμάστηκε. «Όλα είναι καλά ανάμεσα σε εμένα και τον Στράτο αυτή τη στιγμή. Η περίοδος της κατάθλιψής του ήταν σίγουρα μια δύσκολη περίοδος, δοκιμάστηκε η σχέση μας και αυτό είτε σε χωρίζει, είτε σε κάνει πιο δυνατό. Εμείς δόξα τω Θεώ το ξεπεράσαμε» ανέφερε η Σοφία Μαριόλα.

Τι είχε δηλώσει ο Στράτος Τζώρτζογλου

Ο Στράτος Τζώρτζογλου είχε σχολιάσει στο «Fay’sTime» την κρίση στον γάμο τους. Ο ηθοποιός δήλωσε ότι η ψυχολογική του κατάρρευση, είχε δυσκολέψει πολύ τη Σοφία Μαριόλα.

«Η σύζυγός μου πέρασε μεγάλο λούκι με την κατάθλιψή μου, στεναχωρήθηκε πολύ, δεν μπορούσε να βλέπει τον άνθρωπο που είχε παντρευτεί και ήταν λαμπερός, υπέροχος, μέσα στις διακοπές και στην τρέλα… ξαφνικά να έχει γίνει άλλος. Της χρωστάω μεγάλη ευγνωμοσύνη για τα δύο χρόνια που μου στάθηκε» ανέφερε.

Ενώ σχετικά με το πώς προέκυψε η κατάθλιψη, ο Στράτος Τζώρτζογλου δήλωσε: «Καταρχάς, συνειδητοποίησα πόσο εύκολο είναι να πέσει κανείς σε κατάθλιψη. Επειδή εγώ μια ζωή ήμουν δοσμένος στη δουλειά, δούλευα από το πρωί έως το βράδυ, παραγωγές, θέατρο, συνεντεύξεις, εξώφυλλα. Η ζωή μου ήταν σε μια συνεχή ταχύτητα για πάρα πολλά χρόνια. Ξαφνικά το ρολόι σταμάτησε όταν πέθανε η μάνα μου. Εκεί, ενώ είχα αφιερώσει όλη μου τη ζωή στη μητέρα μου – τα έκανα όλα αυτά για να είναι περήφανη η μητέρα μου – συνειδητοποίησα πόσο μεγάλη ανάγκη την είχα για να συνεχίσω να υπάρχω».

Στράτος Τζώρτζογλου: Έχω περάσει σοβαρή κατάθλιψη και χρειάστηκε να πάρω αγωγή

Στράτος Τζώρτζογλου: Χώρισαν με την Σοφία Μαριόλα

Διαβάστε ακόμη