Ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, τους γνωστούς ρόλους του, την κατάθλιψη που πέρασε, τη σύζυγό του και άλλα.

Ο ηθοποιός περιέγραψε τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε η οικογένειά του όταν ήταν παιδί: «Ήμουν από φτωχή οικογένεια. Μέναμε σε υπόγεια που οι τοίχοι είχαν υγρασία. Οι μαύρες τελίτσες από την υγρασία νόμιζα ότι ήταν μυγάκια και έπαιζα μαζί τους. Πάντα ένα παιδί νιώθει πρίγκιπας ό, τι και αν συμβαίνει».

Επιπλέον προχώρησε σε αποκαλύψεις  για τη γνωριμία του με τον Κάρολο Κουν: «Λίγο πριν πεθάνει ο Κάρολος Κουν στο νοσοκομείο μου έλεγε “δεν πρέπει να σταματήσεις να ζεις το πάθος σου”. Αυτός ο άνθρωπος είχε μια ιερή φλόγα».

Ο Στράτος Τζώρτζογλου σχολίασε τη σειρά «Οι Φρουροί της Αχαΐας» και το πώς η σύζυγός του τότε δεν τον άφησε να κυριευθεί από έπαρση: «Όταν έπαιζα στους “Φρουρούς της Αχαΐας” ευτυχώς ήμουν παντρεμένος με την Μαρία Γεωργιάδου και δεν με άφησε ποτέ να πάρουν τα μυαλά μου αέρα. Αν κουβαλάς τον Τζώρτζογλου στον ρόλο, αυτό πηγαίνει κατευθείαν στον θεατή, βγαίνει μία έπαρση, εγωιστικά στοιχεία, τα οποία μπορεί να σε οδηγήσουν σε έναν άκρατο ναρκισσισμό, από την οποία μπορεί να πάσχουν πολλοί ηθοποιοί, ακόμα και όταν το σεμνοί και ντροπαλοί».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει βιώσει κατάθλιψη: «Έχω περάσει σοβαρή κατάθλιψη και χρειάστηκε να πάρω αγωγή. Πέρασα δύο χρόνια με αρκετά σοβαρή κατάθλιψη. Η μητέρα μου “έφυγε” λίγο πριν μπω στη Φάρμα και ένας από τους λόγους που μπήκα στη “Φάρμα” ήταν για να το ξεπεράσω και να ξεφύγει το μυαλό μου. Ακριβώς μετά τη “Φάρμα” άρχισα να παθαίνω κατάθλιψη. Όχι λόγω της “Φάρμας”, απλώς χρειάστηκε η αποδοχή να γίνει μέσα από τα σκοτάδια. Πέρασα μια βαθιά νύχτα, η οποία όμως με βοήθησε να δω λαμπρότερα το παρόν, το τι έχω στη ζωή μου και το πόσο όμορφη είναι η ζωή».

Επιπλέον, ο Στράτος Τζώρτζογλου απάντησε και στα πρόσφατα δημοσιεύματα χωρισμού που προέκυψαν σχετικά με τη σύζυγό του, Σοφία Μαριόλα: «Επειδή δεν κάναμε με την Σοφία όλες τις διακοπές του Πάσχα μαζί, βγήκε ξαφνικά η είδηση ότι χωρίζουμε. Το διάβασα και τα έχασα. Είναι τρελό. Ούτε νευρίασα, ούτε γέλασα, απλά κάθισα και είπα: “Με τι κάθεται και ασχολείται ο κόσμος”».

Τέλος, μίλησε για τη φιλία του με τη Βάνα Μπάρμπα«Ποτέ δεν έχουμε τσακωθεί με την Βάνα Μπάρμπα, ήμασταν κολλητοί, την καταλάβαινα και με καταλάβαινε, γίναμε φίλοι από την πρώτη στιγμή. Δεν χορταίνω να είμαι δίπλα στην Βάνα Μπάρμπα, θα είμαστε τη νέα σεζόν σε μία καινούργια σειρά μαζί».

Διαβάστε ακόμα: