Η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σοφία Μπεκατώρου, εξέφρασε την ικανοποίησή της για τα «άμεσα αντανακλαστικά του κόμματος», αναφερόμενη στην αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

Η κυρία Μπεκατώρου, μιλώντας στο Action24, είπε χαρακτηριστικά: «Χαίρομαι που το κόμμα έχει γρήγορα αντανακλαστικά, χρειάζεται ο πρόεδρος να ακούει το κοινό αίσθημα και χαίρομαι που είναι αυτός καπετάνιος» ήταν το σχόλιο της Ολυμπιονίκη για την απόφαση αποπομπής του Δημήτρη Παπανώτα, καθώς εκτιμάται ότι και η δική της παρέμβαση βάρυνε στην οριστική απόφαση για τον συνυποψήφιό της.

Επιπλέον, ξεκαθέρισε ότι «δεν έβαλα τελεσίγραφο για την παραμονή Παπανώτα, δεν λειτουργώ έτσι, εγώ περίμενα πώς θα σταθεί το κόμμα. Από εκεί και πέρα έκανε άμεση κίνηση ο κ. Κασσελάκης και αυτό δείχνει ενσυναίσθηση και δείχνει το πού θέλουμε να πάμε».

«Δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο ζήτημα και λυπάμαι αν πέρασε ότι υπήρχε τελεσίγραφο, που δεν υπήρξε», εξήγησε η κυρία Μπεκατώρου, η οποία είπε ότι θα παρέμενε στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και αν δεν είχε αποπεμφθεί ο κ. Παπανώτας.

Όσον αφορά το θέμα με τον Δημήτρη Παπανώτα είπε ότι «έγινε ένας σχολιασμός πάνω στις προσωπικές απόψεις του κ. Παπανώτα όπου κλήθηκα να άρω μια θέση γιατί πιστεύω ότι είναι σημαντικό να δίνουμε την αληθινή έκταση του πράγματος».

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι «όταν άκουσα τις δηλώσεις Παπανώτα σκέφτηκα την Κυριακή που έκανε αυτά που έκανε και σκοτώθηκε έξω από το ΑΤ» για να προσθέσει ότι «δεν είμαι σε θέση να τον κρίνω, κρίνεται από τις απόψεις του, είναι έμπειρος με 35 χρόνια στη δημοσιογραφία. Αν δεν εστιάσουμε και στο πώς μιλάμε δημόσια επειδή επηρεάζουμε πολύ κόσμο και επειδή για να αλλάξει η κουλτούρα χρειάζεται να αλλάξει και ο λόγος».

Διαβάστε ακόμη: