Τα ζόρια της με τους παπαράτσι περιέγραψε η ηθοποιός Σοφία Αλιμπέρτη μιλώντας στην Φαίη Σκορδά για την εκπομπή το «Πρωινό μας».

Όπως είπε, έκοψε την τηλεόραση γιατί είχε φτάσει στο όριο με τους παπαράτσι που την κυνηγούσαν:

«Είπα σταματάω την τηλεόραση γιατί θέλω να ζήσω. Δεν μπορούσες να πας σε μια παραλία να ξεβρακωθείς. Ήταν οι παπαράτσι στο θάμνο.»

Όπως είπε, τα χειρότερα ήταν το 2006 όταν έφυγε από τον Alpha για τον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με την ίδια, στο σπίτι είχε περικυκλωθεί από παπαράτσι. Ένας συγκεκριμένος μάλιστα παρακολουθούσε το σπίτι της επί ένα μήνα.

«Ειδικά τότε με την περιβόητη μεταγραφή γινόταν της τρελής. Τα παιδιά τότε φοβήθηκαν λίγο γιατί δεν ήξεραν ποιος ήταν έξω από το σπίτι, ο οποίος παρακολουθούσε το σπίτι πάνω από ένα μήνα. Δεν ξέρω τι περίμεναν. Να βγω εγώ με κάποιον; Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο καθένας.

Αλλά έγινε αυτό και την ψιλοακούσαμε όλοι μας. Γιατί ζούσα μόνη μαζί τους. Πήρα την αστυνομία, πήρα από εδώ, πήρα από κει. Τίποτα.»

Αφού λοιπόν μίλησε με την αστυνομία και δε βρήκε άκρη, αποφάσισε να τον χτυπήσει με το αμάξι ώστε να έρθει τελικά η αστυνομία αλλά τουλάχιστον να μάθει ποιος είναι. Εντέλει δεν τον χτύπησε, αλλά επειδή δεν τον πρόλαβε:

«Μια μέρα τον πετυχαίνω κι επειδή η αστυνομία δεν μπορούσε να κάνει κάτι αποφάσισα να τον χτυπήσω με το αυτοκίνητο για να έρθει η αστυνομία και να μάθω τα στοιχεία του. Ήμουν απεγνωσμένη. Ένα μήνα να ζεις με αυτόν τον φόβο. Να μην ξέρεις ποιος είναι έξω από το σπίτι σου.

Δεν τον χτύπησα όμως. Τη γλίτωσε. Δεν τον πρόλαβα».

Διαβάστε ακόμη: