Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία επέστρεψε στην τηλεόραση έπειτα από 14 χρόνια αποχής, με την εκπομπή “Ζήσε Αλλιώς” στον ΑΝΤ1.

Η ίδια αναφέρθηκε στην τηλεοπτική επάνοδό της και πώς αποφάσισε να κάνει come-back, αναφέροντας: “Είχα αρχίσει σιγά σιγά να έχω την επιθυμία να επικοινωνήσω με τον κόσμο. Περάσαμε και αρκετά δύσκολα για δύο χρόνια. Μας έχει επηρεάσει ακόμη, ειδικά εμένα που ήμουν στην Πάρο μόνη μου τους χειμώνες. Οπότε μου έλειψε αυτό. Η Φαίη Σκορδά “φταίει” γιατί η συνέντευξή μας ήταν η αρχή για να με “τσιγκλήσει” να επιστρέψω. Τώρα εισπράττω την αγάπη του κοινού, μετά από 14 χρόνια απουσίας. Μέχρι τότε δεν είχα καταλάβει ότι με θέλει ο κόσμος. Δεν το ήξερα“.

Αναφορικά με τους λόγους που αποφάσισε να εξαφανιστεί από την τηλεόραση και να απομακρυνθεί από τα φώτα της διασημότητας, μετακομίζοντας στην Πάρο, η Σοφία Αλιμπέρτη είπε:

“Η απόφαση αυτή δεν έγινε σε 14 χρόνια και 1 μέρα, υπήρχε για 2-3 χρόνια στο μυαλό που με βασάνιζε. Σου υπενθυμίζω ότι δούλευα από 12 χρονών. Κουράστηκα κάποια στιγμή να διαχειρίζομαι τον εαυτό μου και την εικόνα μου. Το πράγμα είχε ξεφύγει αρκετά τότε, ο καθένας μπορούσε με μεγάλη ευκολία να βγει να μιλήσει για εσένα, να πει κάτι. Μπορεί να ισχύει ακόμα, εγώ όμως έχω αλλάξει. Αυτό έχει σημασία. Από ένα σημείο και μετά με κούρασε. Το σιχτίρισα. Μου χάλασε το στομάχι και την διάθεση κι είπα ότι δεν υπάρχει λόγος, ας φύγω τώρα“.

“Έτσι κι αλλιώς δεν προσαρμόστηκα ποτέ στην Αθήνα. Ήθελα να φτάσει η μέρα που δεν θα ζω σε αυτήν την πόλη. Ευχαριστώ τον Γιάννη Πάριο, που εκτός από τον παιδιά μου μού χάρισε μια υπέροχη πατρίδα κι η Πάρος ήταν πάντα το σημείο αναφοράς μου. Είπα φεύγω, πήγα στην Πάρο, ο πρώτος χρόνος οκ, ο δεύτερος καλά, στον τρίτο είπα ότι κάτι πρέπει να κάνω γιατί αρχίζω και βαριέμαι. Μετά άρχισα να γαργαλιέμαι κι άρχισα να ασχολούμαι με τα μαγαζιά”.

Η συγκινητική επικοινωνία με τον Σταμάτη Γαρδέλη

Η Σοφία Αλιμπέρτη θυμήθηκε τις συνεργασίες της από το παρελθόν και τους σπουδαίους συμπρωταγωνιστές της, λέγοντας: Είμαστε καρμικά δεμένοι με τον Πάνο Μιχαλόπουλο, τον Σταμάτη Γαρδέλη, την Εφη Πίκουλα και την Καίτη Φίνου. Αρνούμαι να πιστέψω ότι έχει φύγει ο Στάθης Ψάλτης“.

Με αφορμή αυτό, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τηλεφώνησε στον Σταμάτη Γαρδέλη και του έκαναν έκπληξη μαζί με την Σοφία Αλιμπέρτη. Οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί είχαν μια ζεστή και συγκινητική επικοινωνία έπειτα από πολλά χρόνια, με τον διάλογό τους να έχει ως εξής:

Αλιμπέρτη: Ο Γρηγόρης με ρωτά διαρκώς αν επικοινωνούμε και λέω όχι, έχουμε χαθεί. Έχω να τον δω από τότε που έκανα την εκπομπή

Γαρδέλης: Εγώ δεν αισθάνομαι ότι έχουμε χαθεί. Σε έχω πάντα στο μυαλό μου. Το Σοφάκι μου μού αρέσει πάρα πολύ.

Αλιμπέρτη: Του έλεγα πριν ότι η σχέση μας είναι καρμική. Και να μην βρεθούμε είμαστε καρμικά δεμένοι.

Γαρδέλης: Με έχει τρελάνει ο γιος σου. Τι μουσικάρας είναι; Τι ταλαντούχο παιδί; Όλη η Ελλάδα το λέει…

Αλιμπέρτη: Σ’ αρέσει; Πολύ χαίρομαι που μου το λες, έχει σημασία για μένα.

Γαρδέλης: Με λένε Αλέξη σε λένε Σοφία;

Αλιμπέρτη: Μου το λένε συνέχεια ρε φίλε! Με καταδιώκει ακόμα αυτή η ατάκα!

Γαρδέλης: Τα χρόνια περάσαν και ζούμε μακριά, όνειρο ήταν παλιά ευτυχία…

Αλιμπέρτη: Σταμάτη σε αγαπώ, σε φιλώ.

Γαρδέλης: Κι εγώ, να είσαι καλά και καλή επιτυχία. Σας αγαπώ.

Διαβάστε περισσότερα