search

LIFESTYLE

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η αποκάλυψη για τη μάχη με τα κιλά

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για τη σκοτεινή περίοδο της ζωής του

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η αποκάλυψη για τη μάχη με τα κιλά

O Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στον Χάρη Λεμπιδάκη και την κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται».

Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μεγάλη μάχη που έδωσε για να χάσει βάρος, τα χάπια που αναγκάστηκε να πάρει και την ψυχολογική πίεση που δέχτηκε τότε.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής του «Τhe2NightShow» μίλησε για τα χάπια που πήρε στο παρελθόν για να χάσει τα περιττά κιλά, τα οποία όμως τον οδήγησαν σε δύσκολα μονοπάτια. Τόνισε πως χάρη στην σύντροφό του, Νάνσυ Αντωνίου ξέφυγε από εκείνη την κατάσταση η οποία θα μπορούσε να του έχει προκαλέσει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα.

«Το Mega όταν δεν ήμουν καλά ψυχολογικά και έπρεπε να πάω σε γιατρό, να πάρω φάρμακα και να κάτσω σπίτι, με στήριξε και μου είπε: εμείς σε περιμένουμε να γίνεις καλά, γιατί σε πιστεύουμε. Είναι λίγοι οι παρουσιαστές και πρέπει να το καταλάβουν αυτό τα κανάλια και να επενδύσουν σε αυτούς όχι μόνο οικονομικά αλλά και ψυχολογικά», ανέφερε στην αρχή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Στην συνέχεια συμπλήρωσε:

«Το μόνο πρόβλημα που με απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι το θέμα των κιλών μου. Από ένα χάπι που πήρα για να χάσω κιλά ή που θα ήμουν στη φυλακή ή θα είχα φουντάρει. Γι’ αυτό λέω σεβασμό στους ανθρώπους που τραβάνε πολλά ψυχολογικά με τα κιλά. Περνάει ο κάθε ανόητος και σου λέει: ε ρε Αρναούτογλου, πώς έγινες έτσι σαν ελέφαντας; Σταμάτα ρε φίλε γιατί δεν ξέρεις τι έχω περάσει, δεν ξέρεις πώς το έχω πάθει και σε τι ψυχολογική κατάσταση με βρίσκεις».

Διαβάστε ακόμη: