Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν τιμώρησε τον Λιονέλ Μέσι για το ταξίδι που πραγματοποίησε στη Σαουδική Αραβία χωρίς άδεια και τον αφήνει εκτός ομάδας για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Η αντίδραση των ιθυνόντων του παρισινού συλλόγου στο πειθαρχικό παράπτωμα του Λιονέλ Μέσι, ήταν άμεση. Ο Αργεντινός, μετά την ήττα – σοκ της Παρί Σεν Ζερμέν από τη Λοριάν, απουσίασε από τη χθεσινή (01/05) προπόνηση της ομάδας, καθώς βρέθηκε στη Σαουδική Αραβία για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς την απαραίτητη άδεια από τον Κριστόφ Γκαλτιέ και τον Λουίς Κάμπος, με αποτέλεσμα πολλοί ποδοσφαιριστές να αισθανθούν ότι ο αρχηγός της «αλμπισελέστε» χαίρει προνομιακής μεταχείρισης από τον σύλλογο.

Η διοίκηση των πρωταθλητών Γαλλίας τιμώρησε τον 35άχρονο «αστέρα» και θα τον αφήσει εκτός δράσης για τις επόμενες δύο εβδομάδες, σύμφωνα με πληροφορίες του RMC. Σε αυτό το διάστημα, δε θα προπονείται με τους συμπαίκτες του, δε θα αγωνισθεί στις επίσημες αναμετρήσεις και δε θα πληρωθεί. Συνεπώς ο Μέσι δε θα λάβει μέρος στα ερχόμενα ματς ενάντια στην Τρουά (07/05, εκτός) και την Αζαξιό (13/05, εντός).

Διαβάστε ακόμη: