Στροφή στην καριέρα αποφάσισε να κάνει η πρώην σταρ Ελλάς 2021, Κατερίνα Κουβουτσάκη!

Η πρώην σταρ Ελλάς «πέταξε» το στέμμα της, που δεν τις προσέφερε και τίποτα, και από βασίλισσα της ομορφιάς στον διαγωνισμό Star GS Hellas 2021 αποφάσισε να γίνει η νέα βασίλισσα της Sirina κάνοντας το όνειρό της πραγματικότητα: Να γίνει πρωταγωνίστρια σε ταινίες πορνό!

Ακριβώς όπως και η πρώην συνάδελφός της, η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Η εστεμμένη επισκέφτηκε αυτοπροσώπως τα γραφεία της Sirina εκφράζοντας την επιθυμία να παίξει σε αισθησιακή ταινία.

Όπως εξομολογήθηκε στους υπευθύνους της εταιρείας, ήταν το όνειρό της για χρόνια αλλά δεν έβρισκε το θάρρος να πραγματοποιήσει την επιθυμία της.

Η ίδια είχε και την απαίτηση να κάνει σεξ μπροστά στις κάμερες με δύο άντρες, όπερ και εγένετο όταν έφτασε η ώρα των γυρισμάτων.

Κατερίνα Κουβουτσάκη: Η Σταρ Ελλάς που άφησε τον τίτλο της για να παίξει σε πορνό

Ποια είναι η Κατερίνα Κουβουτσάκη

Η Κατερίνα Κουβουτσάκη είναι σπουδαγμένο κορίτσι.

Έχει σπουδάσει κοσμετολογία, είναι 24 ετών, μένει στον Πειραιά και έχει δηλώσει για τους τίτλους ομορφιάς: «Όταν ήμουν μικρή, πάντα ονειρευόμουν τη στιγμή να γίνω μια πριγκίπισσα ομορφιάς και να λάβω μέρος στα Εθνικά Καλλιστεία της χώρας μου. Μετά από 23 χρόνια ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα μου έγινε πραγματικότητα!

Είμαι υπερήφανη που είμαι η φετινή STAR GS HELLAS. Ως Miss Universe Greece 2021, ο στόχος μου είναι να προωθήσω τον πολιτισμό της χώρας μας στα πέρατα της γης και να δείξω σε όλους το νόημα της Ελληνικής ομορφιάς».

Διαβάστε ακόμη: