Στο πλαίσιο του ηγετικού του ρόλου στη συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα, το Skroutz, το #1 marketplace στην Ελλάδα, διοργανώνει για πρώτη φορά ένα all-day συνέδριο με θέμα τη δύναμη του e-Commerce και πως αυτό μπορεί να μεταμορφώσει μία επιχείρηση.

Το συνέδριο απευθύνεται σε επαγγελματίες εμπόρους που θέλουν να μάθουν τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου και να ενημερωθούν για το πως μπορούν να απογειώσουν την online παρουσία τους μέσα από ένα δυνατό κανάλι πωλήσεων. Στόχος είναι να φέρει κοντά τους ανθρώπους των μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων στην Ελλάδα με τις παγκόσμιες τάσεις και εξελίξεις στο χώρο του e-Commerce.

Ομιλητές από τον κλάδο του εμπορίου και την πλατφόρμα του Skroutz, θα μιλήσουν για το μέλλον του e-Commerce και τις δυνατότητες που προσφέρει η πλατφόρμα στους εμπόρους, ενώ οι ιδιοκτήτες ελληνικών καταστημάτων θα μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες e-πιτυχίας.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 στις 10:00π.μ. και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το παρακολουθήσουν διαδικτυακά από το κανάλι του Skroutz στο YouTube.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα καθώς και την ατζέντα του συνεδρίου μπορείτε να βρείτε εδώ.

Διαβάστε περισσότερα