Δεν χωρεί αμφιβολία ότι το κυβερνητικό σύστημα μπάζει από παντού!

Για το Μαξίμου τα έχουμε γράψει, οπότε δεν χρειάζεται να επανέλθουμε στο αλαλούμ που επικρατεί.

Ωστόσο οφείλουμε να σταθούμε στους …εφαπτόμενους κύκλους της κεντρικής εξουσίας, που λειτουργούν πέριξ του πρωθυπουργού και ενίοτε τον εκθέτουν με τη συμπεριφορά και τη στάση τους!

Ένα διαχρονικό μέλος του «πρωινού καφέ», που επιδιώκει να είναι μέσα σε όλα και να έχει ρόλο νταραβεριτζή, όχι της Μενεγάκη φυσικά αλλά του Μεγάρου Μαξίμου, βρέθηκε προ ημερών πρώτη θέση στο Ηρώδειο, ως κυβερνητικός επιτετραμένος, για να παρακολουθήσει την παράσταση της Μαρινέλλας!

Ωστόσο αυτόπτης μάρτυς και πληροφοριοδότης της στήλης μου είπε ότι τον είδε αμέσως μετά, περί τις 11:30 το βράδυ, να έχει μεταβεί στον Αστέρα Βουλιαγμένης με το κρατικό αυτοκίνητο και να συντρώγει με πρώην προφυλακισμένο επιχειρηματία της ενέργειας, ο οποίος θεωρείται φίλος του Αδωνι, (ο οποίος πιθανότατα έκλεισε και το σχετικό ραντεβού;) και ασχολείται ενεργά με την κάνναβη!

Αδιαμφισβήτητα η εικόνα Ηρώδειο – Αστέρας Βουλιαγμένης πρώτη θέση την ίδια μέρα, το φαγοπότι με τουλάχιστον περίεργο επιχειρηματία και το πέρα δώθε με κρατικό αυτοκίνητο και συνοδεία αστυνομικούς του κράτους, δεν συνάδει ούτε με την συγκυρία των καιρών, της βαθιάς οικονομικής και ενεργειακής κρίσης, ούτε με το προφίλ μιας κυβέρνησης (που βρίσκεται σε αποδρομή) που θέλει να περάσει προς τα έξω ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μακριά από τις προκλήσεις, την επίδειξη και το νταραβέρι!

Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αν είναι ακριβώς έτσι, ωστόσο ο πληροφοριοδότης της στήλης που έτρωγε στο Beef bar του Four Seasons και είχε … «στήσει αυτί», μου μετέφερε ότι ο κυβερνητικός παράγων επικαλείτο συνεχώς το όνομα του Μπρατάκου, θέλοντας να δείξει μια οικειότητα και προσωπική σχέση με τον νέο (υφυπουργό) διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού! Αρχίσαμε… Σημεία των καιρών!

Διαβάστε ακόμη: