search

ΣΠΟΡ

Ρονάλντο και Μέσι οι κυρίαρχοι του Instagram: Ξεπέρασε τα 500 εκατ. followers ο Πορτογάλος

Ο Cristiano Ronaldo δε χαρακτηρίζεται τυχαία ο «βασιλιάς του Instagram», αφού μετά την απίστευτα viral φωτογραφία του με τον Lionel Messi που έκανε το γύρο του διαδικτύου, τώρα ο επιθετικός Manchester United έσπασε…

Ρονάλντο και Μέσι οι κυρίαρχοι του Instagram

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος που κατάφερε να φτάσει στο μισό δισεκατομμύριο ακολούθους στο Instagram.

Ο Cristiano Ronaldo δε χαρακτηρίζεται τυχαία ο «βασιλιάς του Instagram», αφού μετά την απίστευτα viral φωτογραφία του με τον Lionel Messi που έκανε το γύρο του διαδικτύου, τώρα ο επιθετικός Manchester United έσπασε ένα εντυπωσιακό ρεκόρ στο social media.

Και επίσημα, ο Ronaldo είναι ο πρώτος χρήστης του Instagram που καταφέρνει να ξεπεράσει τους 500 εκατομμύρια followers. Μέχρι στιγμής μόνο το επίσημο προφίλ του ίδιου του Instagram είχε αγγίξει αυτό το θεόρατο νούμερο, με κανέναν άλλο χρήστη να μην το πλησιάζει. Αν βγάλουμε, λοιπόν, από την εξίσωση αυτό το brand προφίλ, ο Cristiano Ronaldo είναι ο χρήστης του Instagram με τους περισσότερους followers.

Ο παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μπει στο επίκεντρο έντονης κριτικής από την ομάδα του το τελευταίο διάστημα, μετά από συνέντευξη στην οποία επέκρινε τον σύλλογο, τους συμπαίκτες και τον προπονητή του.

Παρά την πολεμική για τη συνέντευξή όμως, όχι απλώς δεν έχασε followers, αλλά απέκτησε νέους φτάνοντας στους 501.000.000. O παντοτινός του αντίπαλος, ο Αργεντινός Λιονέλ Μέσι, μετρά 377 εκατομμύρια και έχει τον δύο πιο δημοφιλή λογαριασμό. Οι δύο τους είναι οι μόνοι αθλητές στο top 10 με τους κορυφαίους λογαριασμούς στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Τους Ρονάλντο και Μέσι ακολουθούν οι Κάιλι Τζένερ με 372 εκατ. ακολούθους, η Σελένα Γκόμεζ με 358 εκατ. και ο Ντουέιν Τζόνσον με 348 εκατ.

Οι 10 δημοφιλέστεροι λογαριασμοί στο Instagram:

  1. Instagram – 568 εκατομμύρια followers
  2. Cristiano Ronaldo – 500 εκατομμύρια followers
  3. Lionel Messi – 375 εκατομμύρια followers
  4. Kylie Jenner – 372 εκατομμύρια followers
  5. Selena Gomez – 357 εκατομμύρια followers
  6. Dwayne Johnson – 347 εκατομμύρια followers
  7. Ariana Grande – 339 εκατομμύρια followers
  8. Kim Kardashian – 333 εκατομμύρια followers
  9. Beyoncé – 282 εκατομμύρια followers
  10. Khloé Kardashian – 280 εκατομμύρια followers

Για την ιστορία, ο Cristiano Ronaldo έχει βραβευθεί με πέντε τίτλους του Παίκτη της Χρονιάς της ΦΙΦΑ, ισάριθμες Χρυσές Μπάλες περισσότερες από κάθε άλλον Ευρωπαίο ποδοσφαιριστή και είναι ο πρώτος Ευρωπαίος παίκτης στην ιστορία που κέρδισε τέσσερα Χρυσά Παπούτσια. Συνολικά χαρακτηρίζεται ως ένας από τους καλύτερους στην ιστορία του αθλήματος.

Διαβάστε ακόμη: