search

ΣΠΟΡ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ρίχνει» πρόστιμο ένα εκατομμύριο λίρες στον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Τα όσα είπε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ εναντίον του Έρικ Τεν Χαγκ και της ομάδας σε συνέντευξη που παραχώρησε εξόργισαν τη διοίκηση-Υπό αυτές τις συνθήκες το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές μοιάζει πλέον…

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ρίχνει» πρόστιμο ένα εκατομμύριο λίρες στον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Οι σχέσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βαδίζουν, εδώ και καιρό, σε «τεντωμένο σχοινί». Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έριξε κι άλλο λάδι στη… φωτιά με συνέντευξη που παραχώρησε στον Πιρς Μόργκαν στη βρετανική Sun.

Είπε πολλά και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βγουν ακόμη περισσότερα στο φως. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να μιλήσει. Άφησε εδώ και καιρό τους πάντες να εκφέρουν γνώμη για εκείνον. Τα ΜΜΕ και το ποδοσφαιρικό κοινό τον κατηγόρησαν για τα πάντα. Από το καλοκαίρι και τη καθυστερημένη προετοιμασία. Για προδοσία του συλλόγου απέναντι του έκανε λόγο ο 37χρόνος σούπερ σταρ ενώ υποστήριξε μεταξύ άλλων πως ο Έρικ Τεν Χαγκ δεν χαίρει της εκτίμησης του.

Εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Ολλανδό προπονητή της ομάδας. Αναφέρθηκε στα κακόβουλα όπως είπε σχόλια του Ρούνει. Στον Ραλφ Ράνγκνικ. Στους πάντες.

Η αναφορά του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Κριστιάνο έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην ομάδα όπου ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέκτησε τα πάντα. Ο Πορτογάλος στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου έσπασε κάθε ρεκόρ. Εκεί έχτισε τον μύθο του. Ο 37χρονος φέρεται να είπε τα εξής όταν αναφέρθηκε στους Μαδριλένους:

«Φεύγοντας από τη Ρεάλ Μαδρίτης; Η μεγαλύτερη λύπη της καριέρας μου. Είχα σεβασμό εκεί, είχα αγάπη εκεί. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, θα έπαιζα εκεί δωρεάν. Δεν έπρεπε ποτέ να φύγω από τον μεγαλύτερο σύλλογο στον κόσμο. Με αντιμετώπισαν σαν βασιλιά στην Ρεάλ».

Με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης έζησε τα πάντα. Τεράστιες επιτυχίες. Ο κόσμος στη Μαδρίτη τον λάτρεψε. Τον αποθέωνε κάθε στιγμή. Αναμφίβολα η «Βασίλισσα» θα έχει κορυφαία θέση στη καρδιά του.

Η αντίδραση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το πρόστιμο

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ,  βαρύ πρόστιμο αναμένεται να επιβληθεί στον Ρονάλντο, το οποίο ανέρχεται στις 1 εκατ. λίρες ενώ παράλληλα το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές θεωρείται δεδομένο, με τον Πορτογάλο επιθετικό πιθανότατα να κουνάει μαντήλι στο Ολντ Τράφορντ τον Ιανουάριο.

Διαβάστε ακόμη: