Για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσον αφορά τις δηλώσεις του Σπύρου Πνευματικού, ότι είναι περίπου οικονομικά ασύμφορο, το να ξοδεύονται λεφτά για τους καρκινοπαθείς τελικού σταδίου, μίλησε η Ρεγγίνα Μακέδου που έχει δώσει μάχη με τη λευχαιμία.

Η Ρεγγίνα Μακέδου, σχολίασε τις δηλώσεις του Σπύρου Πνευματικού ενώ αναφέρθηκε και στο βίντεο μέσω του οποίου είχε ζητήσει την αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και εκείνος την κάλεσε λίγο αργότερα στο τηλέφωνο. Όπως είπε: «Ήταν πολύ ανθρώπινος, μου μιλούσε σαν φίλος, μου είπε ότι και αυτός διαφωνεί με όσα ειπώθηκαν και ότι θα κάνει τα πάντα για να έχουμε δωρεάν υγεία».

Σχετικά με τα όσα πέρασε με την υγεία της, η Ρεγγίνα Μακέδου ανέφερε: «Προσωπικά είχα χάσει την ελπίδα μου. Δεν την έχασαν οι γιατροί μου. Με βοήθησαν ψυχολογικά με τις γνώσεις τους με την κατάρτιση τους. Αν δεν ήταν οι γιατροί μου να πιστεύουν στις δυνατότητες τους και σε μένα δεν θα ήμουν εδώ. Πονάμε, παραμορφωνόμαστε, φτάνουμε στα όρια μας οι ασθενείς οι γιατροί θα μας πάνε παραπέρα. Την ζωή μου την χρωστάω στον δότη μου, που μου έδωσε τα κύτταρα και στους γιατρούς».

Επίσης, τόνισε: «Έχω δει πολλούς ασθενείς να είναι ένα βήμα πριν τον θάνατο και να το ξεπερνάνε. Οπότε για μένα μόνο ο Θεός ξέρει πότε θα φύγεις. Κανένας δεν μπορεί να παίζει τον Θεό».

Διαβάστε περισσότερα