Η αντισυστημική Ζωή πέταξε από τις λίστες τους υποψήφιους που πήραν σταυρούς και έβαλε αυτούς που ήθελε, μεταξύ των οποίων και τον σύντροφό της, ο οποίος δεν ήταν καν υποψήφιος στις εκλογές.

Αναβρασμός επικρατεί στο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, έπειτα από καταγγελίες υποψηφίων βουλευτών της Πλεύσης Ελευθερίας για αλλαγές στα ψηφοδέλτια, δύο μόλις εβδομάδες πριν από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Οι υποψήφιοι αφήνουν αιχμές κατά της κ. Κωνσταντοπούλου πως τους παραμερίζει από τις λίστες, ώστε να “διορίσει ημετέρους”.

“Όλα ψέματα, “φυτεύτηκαν” με απόφαση Κωνσταντοπούλου”

Η πρώτη του κόμματος σε σταυρούς στην Β’ Πειραιά, Μαργαρίτα Καζάκου, κατήγγειλε σε ανάρτησή της:

“Αυτοί είναι οι νικητές της Β’ Πειραιά γιατί αυτούς τίμησε ο λαός με την ψήφο του και όχι αυτοί που “φυτεύτηκαν” με απόφαση της Αρχηγού Ζωής Κωνσταντοπούλου και που θα δείτε στο ψηφοδέλτιο της Κυριακής”.

Παράλληλα, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η υποψήφια βουλευτής Β΄3 Νοτίου Τομέα Αθηνών, Όλγα Δάλλα, έκανε λόγο για προδοσία και κατηγόρησε την πρόεδρο του κόμματος πως άρχισε τις εκκαθαρίσεις. Ζήτησε επίσης συγνώμη από όλους τους συμπολίτες της που την στήριξαν και ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το κόμμα.

Σημειώνεται ότι η Όλγα Δάλλα, αναδείχθηκε πρώτη σε σταυρούς (6.168) στην εκλογική της περιφέρεια στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

“Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις…ήρθε η προδοσία.

Πριν μπει στη Βουλή, άρχισε τις εκκαθαρίσεις.

Τέλος λοιπόν στην πολιτική μου “καριέρα”!

Ήθος, Αξιοκρατία Δικαιοσύνη Δημοκρατία/Η φωνή των πολιτών στη Βουλή/Λαϊκή Κυριαρχία τονίζονται στη Διακήρυξη της Πλεύση Ελευθερίας.

Και ήταν όλα ΨΕΜΑΤΑ …

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου – Zoe Konstantopoulou αποφάσισε και διέταξε να πεταχτεί η ψήφος σας στα σκουπίδια προκειμένου να διορίσει τους ημέτερους.

Παίρνω λοιπόν την ευθύνη που μου αναλογεί

Αποχωρώ από αυτό το έκτρωμα που έχει το θράσος να αυτοαποκαλείται κίνημα

Ζητώ συγνώμη από όλους τους συμπολίτες μου που με στήριξαν.

Δεν μπόρεσα να ανταπεξέλθω στη φαυλότητα…

Κοινοποιήστε ελεύθερα.

Αντίστοιχο σκηνικό και στη Μαγνησία, όπου παρά το γεγονός ότι πρώτη σε σταυρούς βγήκε η Άννα Κοντογιάννη, τα πράγματα ανατράπηκαν και στη λίστα πρώτος είναι ο Μαργαρίτης Πατσιαντάς, ενώ η κ. Κοντογιάννη δεν βρίσκεται πουθενά στο ψηφοδέλτιο.

Διαβάστε περισσότερα