Δεν χωρεί αμφιβολία ότι η νέα κυβέρνηση της ΝΔ σε περίπτωση αυτοδυναμίας, θα περιλαμβάνει αξιοσημείωτο αριθμό γυναικών σε θέσεις υπουργών και κυρίως υφυπουργών!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το έχει άλλωστε προαναγγείλει πως θα δώσει στην πράξη ψήφο εμπιστοσύνης στο γυναικείο φύλλο, με την τοποθέτηση πολλών κοινοβουλευτικών και μη γυναικών, σε σημαντικά υπουργεία!

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, που προέρχονται από πηγές που γνωρίζουν εκ των έσω πρόσωπα και πράγματα, ο αρχηγός της ΝΔ που την ώρα τούτη εμφανίζεται παντοδύναμος και κυρίαρχος στο πολιτικό σκηνικό, φέρεται να έχει αποφασίσει να αναθέσει σε έξι υπέροχες κυρίες υπουργεία αιχμής, χαρτοφυλάκια κρίσιμα και μάλιστα ο ρόλος των 6 κυριών θα είναι κεντρικός!

Σε απλά λόγια τούτο σημαίνει ότι οι εν λόγω 6 γυναίκες της πολιτικής ζωής και όχι μόνον, θα αναλάβουν θέσεις υπουργών ή αναπληρωτών υπουργών!

Οι ίδιοι αξιόπιστοι κύκλοι δηλώνουν στο Radar κατηγορηματικά ότι οι έξι σίγουρες ισχυρές κυρίες στη νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη θα είναι η Λίνα Μενδώνη, η επίσης προερχόμενη από το ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου, η εξαιρετικά ανεβασμένη κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα Έλενα Ράπτη, η πρώτη σε σταυρούς στην Ανατολική Αττική Σοφία Ζαχαράκη, η Νίκη Κεραμέως την οποία εμπιστεύεται σε υπέρμετρο βαθμό ο πρωθυπουργός αλλά και η Ειρήνη Αγαπηδάκη, πρώτη στο Υπ. Επικρατείας!

Διαβάστε περισσότερα