Ο Λιούις Χάμιλτον είναι o νέος σύντροφος της Σακίρα, μετά τον χωρισμό της με τον Ζεράρ Πικέ. Αν και τα μέσα της έχουν καταλογίσει δεκάδες φλερτ από τότε, τελικά ο οδηγός της Formula 1 είναι εκείνος που έχει μπει στη ζωή της το τελευταίο διάστημα.

«Περνούν χρόνο μαζί και είναι στο στάδιο της γνωριμίας. Είναι ένα διασκεδαστικό φλερτ», είπε πηγή που γνωρίζει και τους δύο στο People.

Η είδηση έρχεται λίγο καιρό αφού η Κολομβιανή σταρ βρέθηκε στη Βαρκελώνη της Ισπανίας για να παρακολουθήσει το Ισπανικό Grand Prix της F1.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι βγήκε για δείπνο με μία κοινή τους παρέα, στην οποία συμπεριλαμβάνονταν οι Daniel Caesar, Fai Khadra και Mustafa. Σε μία φωτογραφία που κοινοποίησε στο Instagram ο Χάμιλτον, έχει το χέρι του περασμένο γύρω από τη μέση της Σακίρα.

Τον περασμένο μήνα, η Σακίρα εθεάθη να κάνει παρέα με τον Χάμιλτον και τους φίλους της σε εκδρομή με σκάφος στο Μαϊάμι μετά την παρακολούθησή της στο Γκραν Πρι του 2023. Η εμφάνισή της στους αγώνες του Μαϊάμι έγινε μια μέρα αφότου έλαβε το πρώτο βραβείο για τη Γυναίκα της χρονιάς (Woman of the Year) από το Billboard στο εναρκτήριο γκαλά Latin Women in Music.

Στην ομιλία της, μοιράστηκε τις σκέψεις της για τον χωρισμό της από τον πρώην Ζεράρ Πικέ. «Αυτή ήταν μια χρονιά σεισμικών αλλαγών στη ζωή μου, όπου ένιωσα περισσότερο από ποτέ – και πολύ προσωπικά – τι σημαίνει να είσαι γυναίκα», είπε στο κοινό κατά την παραλαβή του βραβείου της.

«Ήταν μια χρονιά που συνειδητοποίησα ότι οι γυναίκες είμαστε πιο δυνατές από όσο νομίζουμε, πιο γενναίες από όσο πιστεύαμε, πιο ανεξάρτητες από ό,τι μας έμαθαν να είμαστε», συνέχισε. «Επειδή ποια γυναίκα δεν έχει ξεχάσει κάποια στιγμή στη ζωή της τον εαυτό της επειδή αναζητά την προσοχή και την αγάπη κάποιου άλλου; Μου συνέβη περισσότερες από μία φορές», πρόσθεσε.

Η ποπ σταρ ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον σταρ του ποδοσφαίρου τον Ιούνιο του 2022 αφού επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τη σχέση τους τον Μάρτιο του 2011. Ο Χάμιλτον έχει συνδεθεί με πολλές γυναίκες υψηλού προφίλ, όπως η Ρίτα Όρα και η Nίκι Μινάζ, από το 2015 που χώρισε από την επί χρόνια φίλη Nικόλ Σβέρτσινγκερ.

Διαβάστε περισσότερα