Το σπίτι στο οποίο γυρίστηκαν οι ταινίες τρόμου «Halloween», πωλείται στην τιμή των 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων. Η βίλα βρίσκεται στην πόλη Πασαντένα της Καλιφόρνια και ανήκε στην ίδια οικογένεια για σχεδόν τρεις γενιές. Όπως αναφέρει το «New York Post», περιλαμβάνει τέσσερα υπνοδωμάτια και τρία μπάνια.

Η Heidi Babcock, αντιπρόσωπος ακινήτων, δήλωσε πρόσφατα: «Ναι, αυτό είναι το μέρος όπου γυρίστηκε η ταινία Halloween το 1978 και λειτούργησε ως το σπίτι της Laurie Strode (Jamie Lee Curtis)».

Το ακίνητο έχει ήδη προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον τόσο από οπαδούς του “Halloween” όσο και από πραγματικούς αγοραστές κατοικιών, δήλωσε η κτηματομεσίτρια Heidi Babcock στην USA TODAY.

Και πέρα από την τρομακτική ιστορία της ποπ κουλτούρας με την οποία συνδέεται, είπε η Babcock, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί.

Το σπίτι στη Λεωφόρο Fairview βρίσκεται στην καρδιά της Νότιας Πασαντίνα σε «μια εξαιρετική σχολική περιοχή σε ένα εξαιρετικό τετράγωνο», δήλωσε η Babcock. Η καταχώριση υπερηφανεύεται ότι το ακίνητο, ένας «παράδεισος για περιπατητές», βρίσκεται σε μια περιοχή που σφύζει από λαϊκές αγορές, φεστιβάλ και vintage μπουτίκ, ενώ ένα παλιό σχολείο σε κοντινή απόσταση αναζωογονείται ως χώρος για ψώνια, φαγητό και ζωντανή μουσική.

Σύμφωνα με την Babcock, το σπίτι χωρίζεται σε τρεις ξεχωριστές μονάδες. Η πρώτη μονάδα περιλαμβάνει ένα μεγάλο διαμέρισμα με ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο, σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, αποθήκη, υπόγειο και μεγάλη βεράντα. Η δεύτερη μονάδα έχει δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και μια κουζίνα, ενώ η τρίτη περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο, ένα σαλόνι και μια κουζίνα, όπως αναφέρεται στην περιγραφή του ακινήτου.

Κάθε μονάδα προσφέρει όμορφη θέα στα γύρω δέντρα και τη γειτονιά και η ιδιοκτησία βρίσκεται σε μία από τις πιο δημοφιλείς κοινότητες στην κομητεία του Λος Άντζελες.

Όπως αναφέρει το “New York Post”, η Jamie Lee Curtis, 64 ετών, πρωτοεμφανίστηκε ως Laurie Strode στην καλτ ταινία του 1978 και επανέλαβε τον ρόλο αρκετές φορές πριν από την τελευταία ταινία της σειράς το 2022.

Διαβάστε ακόμη: