Ο Πιτ Ντέιβιντσον μίλησε, κατά τη διάρκεια ενός stand-up show στο Atlantic City με τον Τζον Μαλένεϊ και τον Τζον Στιούαρτ την περασμένη Κυριακή, για την πρόσφατη παραμονή του σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Επίσης, είχε αναφερθεί πριν από λίγο καιρό ότι ο διάσημος κωμικός έπαιρνε κεταμίνη για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης. 

«Μόλις βγήκα από το κέντρο αποτοξίνωσης», είπε στο κοινό. «Έχω αυτή τη λάμψη μετά την αποτοξίνωση. Η έβδομη φορά είναι η τυχερή!».

Ο Ντέιβιντσον αποκάλυψε ότι έπαιρνε κεταμίνη, ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται κυρίως για την πρόκληση και τη διατήρηση της αναισθησίας, καθημερινά για τέσσερα χρόνια. «Ήταν μαγικό», μοιράστηκε με το κοινό.

Ο κωμικός θυμήθηκε την ικανότητα του φαρμάκου να αλλάζει το μυαλό του. «Μια φορά, έκανα τους “Wiggles” να μπλέξουν με τη “Λίστα του Σίντλερ”», αστειεύτηκε ο Ντέιβιντσον.

Ο 29χρονος πρώην κωμικός του «Saturday Night Live» παραδέχτηκε ότι παρακολούθησε την κηδεία της Αρίθα Φράνκλιν το 2018 ενώ ήταν μαστουρωμένος και είπε ότι δεν μπορούσε να πιστέψει ότι βγήκε δημόσια σε αυτή την κατάσταση.

Με τα 30α γενέθλιά του να πλησιάζουν τον Νοέμβριο, ο Ντέιβιντσον είπε στο κοινό ότι πιστεύει ότι «δεν μπορείς να παίρνεις ναρκωτικά στα 30 σου», επειδή «δεν είναι χαριτωμένο πια» και «είσαι απλά ένας τοξικομανής» όταν παίρνεις ναρκωτικά σε αυτή την ηλικία.

 

Διαβάστε ακόμη: