Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Peugeot E-Traveller διατίθεται με δύο διαφορετικά μήκη αμαξώματος, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες που προκύπτουν.

Η μία έκδοση έχει μήκος 4.98 μ. και η άλλη 5.33 μ. ενώ το ύψος του είναι 1,90 μ. που σημαίνει ότι μπορεί να έχει πρόσβαση στους περισσότερους χώρους στάθμευσης.

Το αυτοκίνητο φέρει συρόμενες τις πίσω πόρτες για καλύτερη πρόσβαση των επιβατών σε πολύ στενούς δρόμους, ή σε σημεία που οι πόρτες δεν μπορούν να ανοίξουν.

Το κοινό χαρακτηριστικό όλων των νέων E-Traveller είναι ο ιδιαίτερα γενναιόδωρος εσωτερικός χώρος, χάρη στην μπαταρία που βρίσκεται κάτω από το δάπεδο.

Ανάλογα με τη διαμόρφωση του εσωτερικού, το νέο αυτοκίνητο με τις πολλές ρυθμίσεις στο εσωτερικό μπορεί να μεταφέρει έως και 9 άτομα με αποσκευές έως 1.500 λίτρα.

Για 5 άτομα που ο χώρος των αποσκευών αυξάνει 3.000 λίτρα ενώ με 2 άτομα μπορείτε να φορτώσετε έως και 4.900 λίτρα αποσκευές.

Επίσης, η διαρρύθμιση του εσωτερικού μπορεί να γίνει ακόμα πιο πρακτική, για περισσότερη άνεση, κουρτίνες για τα αδιάκριτα βλέμματα, τραπεζάκια για τα p/c, τα αναψυκτικά και τους καφέδες κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Ηλεκτροκινητήρας 136 ίππων με 260 Nm ροπής κινεί το γαλλικό αυτοκίνητο με τελική 130 χλμ./ώρα με τρεις επιλογές στο οδηγικό μενού, Eco, Normal, Power και ως ηλεκτρικό με αυτόματο κιβώτιο μονής σχέσης.

Το αμιγώς ηλεκτρικό Peugeot E-Traveller προσφερεται με δύο διαφορετικές μπαταρίες ως προς τη χωρητικότητα.

Η μία έκδοση είναι με μπαταρία 50 kWH με αυτονομία 224 χλμ. και η δεύτερη με μπαταρία 75 kWh με την αυτονομία να καλύπτει 350 χλμ. σύμφωνα με το πρωτόκολλο WLTP.

O ενσωματωμένος φορτιστής είναι 7,4 kW ενώ προαιρετικά είναι τριφασικός 11 kW.

Όσο για τη φόρτιση, από το 5 έως το 80% από δημόσιο φορτιστή 100 kW ο χρόνος είναι 38 λεπτά για την 50άρα μπαταρία και 45 για την 75άρα.

Το αυτοκίνητο φέρει και ηλεκτρονικό σύστημα πρόσφυσης, για εδάφη γλιστερά, όπως το Advanced Grip Control (λάσπη, βροχή, άμμος) με Hillassist Descent Control (για γλιστερά κατηφορικά σημεία).

Στη διάθεση του οδηγού είναι ο νέος πίνακας οργάνων 10 ιντσών, καθώς και η κεντρική οθόνη, επίσης 10 ιντσών για μια σειρά λειτουργιών, όπως ηχοσύστημα και πλοήγηση, ενώ ο φωνητικός βοηθός OK Peugeot σάς επιτρέπει να ελέγχετε τις κύριες λειτουργίες.

Διαβάστε ακόμη: