Η Ναταλία Γερμανού είναι η πρώτη καλεσμένη του πρώτου «Night Out» για αυτή τη σεζόν, στο MEGA και ώρα 00:10.

Ο Θεοχάρης προσφέρει στην καλεσμένη του ένα ποτό και μαζί συζητούν για την πολυετή της πορεία στην τηλεόραση, τις προσωπικές της σχέσεις που απασχόλησαν συχνά τα ΜΜΕ, αλλά και το βαρύ όνομα του πατέρα της, Φρέντυ Γερμανού, που κουβαλούσε για χρόνια στους ώμους της. Η Ναταλία Γερμανού κλήθηκε επίσης, να απαντήσει σε πιο «ζόρικες» ερωτήσεις, από τα χείλη των συνεργατών της εκπομπής της, αλλά και της λατρεμένης της Έλενας Παπαρίζου.

Λίγο πριν την προβολή του τρίτου Night Out για τη φετινή σεζόν, η εκπομπή MEGA Καλημέρα προέβαλε ένα sneak preview από τη συζήτηση του Θεοχάρη και της Ναταλίας. Σε αυτή, η παρουσιάστρια δηλώνει ευθαρσώς πως δεν ήθελε ποτέ γύρω τις κόλακες. «Απέφυγα από την πρώτη ημέρα που μπήκα στην τηλεόραση το ’92 μέχρι τώρα, απέφυγα όπως ο διάολος το λιβάνι να περιστοιχίζομαι από αυλικούς. Δεν το θέλω αυτό το πράγμα. Θέλω γύρω μου ανθρώπους που θα μου λένε, “εδώ ήσουν φάουλ”, “αυτό ήταν λάθος”. Θέλω ανθρώπους που ακριβώς επειδή με αγαπάνε μου επισημαίνουν τα λάθη μου» είπε αρχικά. Όπως σημείωσε άλλωστε, ήταν πολύ εύκολο να αναγνωρίσει ποιοι είχαν αυτή την πρόθεση: «Φαίνεται αμέσως πότε κάποιος σε πλησιάζει με διάθεση να σου πει “είσαι φανταστική, πόσο ωραία τα λες”. Μακριά από εμένα αυτά, υπάρχουν εκατομμύρια άλλοι στον χώρο που τους αποζητάνε σαν ζεστά κρουασάν. Τρέξτε σε αυτούς».

Ακόμη η Ναταλία Γερμανού καλείται να αποδείξει πόσο εύκολα μπορεί να αναγνωρίσει τους στίχους που έχει υπογράψει μέσα από μία σειρά ευρηματικών emoji; Σε ποιον θα εμπιστευόταν τη θέση του παρουσιαστή της εκπομπής της αν γινόταν για μία μέρα στέλεχος τηλεοπτικού σταθμού και πώς σχολιάζει δηλώσεις που απασχόλησαν έντονα την επικαιρότητα; Η απάντηση απόψε, στο Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, στις 00:10 στο MEGA.

Ναταλία Γερμανού: Η on air συμβουλή που έδωσε στην Κατερίνα Καινούργιου για τα προσωπικά της

Διαβάστε ακόμη: