Οι δημόσιες εμφανίσεις της Μάργκοτ Ρόμπι με τον σύζυγό της Τομ Άκερλεϊ δεν είναι συχνές, αλλά όταν βγαίνουν μαζί, δεν συνηθίζουν να γίνονται viral, όπως συνέβη πρόσφατα δηλαδή στα βραβεία Gotham.

Εκεί, ο σύντροφος της ηθοποιού δεν την άφηνε σε ησυχία και την έφερε σε αμήχανη θέση.

Η Μάργκοτ Ρόμπι, λοιπόν, προσπαθούσε να απαντήσει σε ερωτήσεις που της έκαναν στο κόκκινο χαλί των Gotham Awards, αλλά κάποια στιγμή άρχισε να γελάει μέχρι δακρύων και να μην μπορεί να συγκεντρωθεί και παράλληλα έκανε γκριμάτσες αμηχανίας, ενώ οι παρευρισκόμενοι δεν καταλάβαιναν τι συνέβαινε.

Μάργκοτ Ρόμπι: «Έκλαψε» από τα γέλια με τον σύζυγό της

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, πάντως, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως ο Τομ Άκερλεϊ δεν σταματούσε να χαϊδεύει τα οπίσθια της συζύγου του την στιγμή που εκείνη προσπαθούσε να μιλήσει. Μάλιστα, στο βίντεο που έγινε viral φαίνεται να επιδεικνύει το δεξί του χέρι με την ίδια να «σκάει» στα γέλια.

Μάργκοτ Ρόμπι: Σε νέα ταινία με τον «Κεν» Ράιαν Γκόσλινγκ

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τα ΜΜΕ των ΗΠΑ, η Μάργκοτ Ρόμπι θα συνργαστεί και πάλι με τον Ράιαν Γκόσλινγκ, συμπρωταγωνιστή της στην «Barbie» στο ρόλο του Κεν.

Οι δύο αστέρες του Χόλιγουντ θα υποδυθούν και πάλι το ζευγάρι, αλλά αυτή τη φορά στο πλαίσιο του prequel του «Oceans 11». Συγκεκριμένα θα παίξουν τη μητέρα και τον πατέρα του Danny και της Debbie Ocean.

Η ταινία θα τοποθετηθεί γύρω από το Grand Prix της Formula 1 στο Μονακό το 1962 και θα παρουσιάζει πως το ζευγάρι εκπαιδεύει τα παιδιά του να κλέβουν από τους πλούσιους χωρίς να γίνονται αντιληπτά.

Διαβάστε ακόμη: