Η Πάμελα Άντερσον αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός Τιμ Άλεν της έδειξε το πέος του όταν εκείνη ήταν 23 ετών.

Σύμφωνα με τα όσα λέει η ηθοποιός το 1991 στο σετ της τηλεοπτικής κωμωδίας «Ο μαστροχαλαστής» όπου πρωταγωνιστούσε ο Τιμ Άλεν «την πρώτη ημέρα των γυρισμάτων, βγήκα από το καμαρίνι μου και ο Τιμ ήταν με η ρόμπα του στον διάδρομο.

»Άνοιξε τη ρόμπα του και μου έδειξε το πέος του γρήγορα- ήταν τελείως γυμνός από μέσα. Είπε ότι αυτό ήταν δίκαιο επειδή και αυτός με είχε δει γυμνή. Τώρα είμαστε πάτσι. Γέλασα με αμηχανία».

Ο Άλεν που τότε ήταν 37 ετών, προφανώς αναφερόταν στη γυμνή φωτογράφιση που είχε κάνει η ηθοποιός για το Playboy. Ο ίδιος αρνείται ωστόσο ότι συνέβη κάτι τέτοιο.

«Όχι αυτό δε συνέβη ποτέ. Ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο» ανέφερε σε δήλωσή του στο Variety ο ίδιος.

Το περιστατικό είναι ένα τα πολλά που αναφέρει η Πάμελα Άντερσον στο βιβλίο της, «Love, Pamela» το οποίο κυκλοφορεί μαζί με το ντοκιμαντέρ της στο Netflix στις 31 Ιανουαρίου.

Η σειρά «Ο μαστροχαλαστής» ήταν από τις πρώτες εμφανίσεις της Πάμελα Άντερσον, όπου υποδύθηκε την Lisa. Εμφανίστηκε στα πρώτα δύο επεισόδια της sitcom του ABC πριν εμφανιστεί στο «Baywatch», όπου απογειώθηκε η καριέρα της, με προβολές σε 150 χώρες παγκοσμίως.

Διαβάστε ακόμη: