Όσο και να προσπαθώ, δεν μπορώ να την ξεχάσω!

Δεν με αφήνει να την σβήσω από τη μνήμη μου και το μυαλό μου, μέσα από τις πράξεις και ενέργειες της, που ως συνήθως είναι αιφνιδιαστικές…

Ο λόγος φυσικά για την πρωταγωνίστρια της στήλης Κριστλ Κάρινγκτον της σαπουνόπερας «Δυναστεία» (την οποία στην μικρή οθόνη υποδύθηκε η Λίντα Έβανς) κατά κόσμον Βασιλικής Λαζαράκου προέδρου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς!

Η Λίντα Έβανς της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, που με το διαχρονικό λουκ της, το ντύσιμο και το χτένισμα, μας μεταφέρει πίσω στην δεκαετία του 1980 ανασύροντας στις μνήμες μας σκηνικά με Τέξας, πετρελαιάδες και βαθύπλουτες αμερικανικές οικογένειες, έχει αναμφίβολα τον δικό της μοναδικό τρόπο για να κλέβει την παράσταση!

Έτσι χθες, εντελώς αιφνιδιαστικά, έφερε στο ΔΣ της Επ. Κεφαλαιαγοράς το ζήτημα της επιβολής ποινών , Reggeborgh και Ηλία Λιανό για την γνωστή παλιά ιστορία της εξαγοράς του Ελλάκτωρα, που απασχόλησε τότε χωρίς βασιμότητα και χωρίς αποδεικτικά στοιχεία, την επικαιρότητα!

Σε απλά λόγια, περσινά ξινά σταφύλια!!!

Μιλάμε για μια υπόθεση που έχει λήξει προ πολλού, σε κάθε επίπεδο, με τον Ελλάκτωρα πλέον να έχει ισχυρούς μετόχους εκτός του Ολλανδού και την πανίσχυρη οικογένεια Βαρδινογιάννη, να έχει πουλήσει τον Ακτωρα στην Ιντρακάτ και οι μέτοχοι της να χαρακτηρίζονται από μια άριστη σε κάθε επίπεδο σχέση, με Εξάρχου, Μπάκο και Καυμενάκη!

Αντί λοιπόν η Λίντα Έβανς της Επ. Κεφαλαιαγοράς να κάτσει να ασχοληθεί με τα εγκλήματα της Ellington στην Τράπεζα Αττικής και την μαϊμού πρώτη αύξηση κεφαλαίου, όπου οι Αμερικανοί δεν συμμετείχαν, βγάζει από το συρτάρι παλιές ξεπερασμένες και ξεφτισμένες ιστορίες, χωρίς βάση, χωρίς νόημα, χωρίς ουσία, όταν η ίδια η αγορά έχει δώσει τις λύσεις και έχει αποκαταστήσει την ισορροπία!

Όπως θα όφειλε να εξετάσει ενδελεχώς ανοιχτές υποθέσεις, ποινικές και διοικητικές που εκκρεμούν, νταραβεριτζήδων – ψεύτοχρηματιστών του χθες, που εσχάτως παριστάνουν τους μάνατζερ και πραγματοποιούν εξαγορές γιαλαντζί (οι ίδιοι μπρος πίσω)!

Σε τι αποσκοπούσε άραγε η ανάσυρση της υπόθεσης;

Ευτυχώς, η αγαπητή μου Λίντα (κατά κόσμον Βασιλική Λαζαράκου) το κατάλαβε, μετά την έντονη αντίδραση των μελών του ΔΣ που ξαφνιάστηκαν, και το μάζεψε…

Διαβάστε περισσότερα