Βρισκόμαστε σε μια πολύ καλή περίοδο για το σινεμά. Μετά την ταινία του Τομ Κρουζ «Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση – Μέρος Πρώτο», η οποία ως αναμενόταν «έσπασε ταμεία» την Πέμπτη που μας πέρασε ήρθαν στη ζωή μας δύο ακόμα ταινίες οι οποίες αναμένεται να φέρουν τον κόσμο στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Πρόκειται για το Οπενχάιμερ και φυσικά την Barbie. Πρόκειται για δύο ταινίες που έχουν συζητηθεί όσο λίγες το τελευταίο διάστημα, με την Barbie να κερδίζει… στο νήμα την κούρσα όπως δείχνει το Box Office.

Ωστόσο η Margot Robbie δεν πρόκειται να είναι η μοναδική Barbie που θα μας απασχολήσει το επόμενο διάστημα και μάλιστα… αυτή η Barbie θα είναι ελληνικής παραγωγής.

Ναι καλά διαβάσατε, αφού η γνωστή εταιρεία παραγωγής SugarBabesTV αποφάσισε να κάνει ένα parody ταινία και να φέρει την Barbie στον κόσμο του ερωτικών ταινιών!

Η ιδέα ήρθε μετά την τεράστια επιτυχία που έκανε με το parody του Fast and Furious. Έτσι η Ίνα Ινάκι και ο Τεό, ιδιοκτήτες και παραγωγοί της εταιρείας, είπαν να… μεταφέρουν την blockbuster ταινία των ημερών στον κόσμο του πορνό.

Μάλιστα, για να το καταφέρουν αυτό μάζεψαν ένα all star cast, το οποίο… θα μας κάνει εύκολα να ξεχάσουμε την Margot Robbie και τον Ryan Gosling.

Οι ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστήσουν

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στην ιστοσελίδα του Sugarbabes, στους κεντρικούς ρόλους της ελληνικής εκδοχής της Barbie, θα δούμε την Christy White, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το GNTM και μάλιστα θριάμβευσε στα πρόσφατα ελληνικά βραβεία ερωτικού κινηματογράφου, καθώς και τον Φίλιππο Αρβανίτη, ο οποίος είναι γνωστός ως Sakis Dermatis και έχει συμμετάσχει στο παρελθόν τόσο στο Power of Love, όσο και στις Οικογενειακές Ιστορίες, ενώ κι αυτός σάρωσε στα βραβεία.

Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν την Ίνα Ινάκι και την SugarBabesΤv να θέλουν με αυτή την ταινία να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στα AVN τα Όσκαρ του ερωτικού κινηματογράφου που θα πραγματοποιηθούν φέτος -όπως και κάθε χρόνο- στο Λας Βέγκας, ενώ θα επιδιώξουν να φέρουν και για πρώτη φορά στη χώρα μας κάποιο χρυσό αγαλματίδιο.