Δεν χωρεί αμφιβολία ότι κυρίαρχες υποθέσεις των καιρών σε επιχειρηματικό και τραπεζικό σύστημα είναι αυτές του Ελλάκτωρα και της τράπεζας Πειραιώς!

Από την πρώτη στιγμή μέχρι το τέλος το Radar.gr και η «Αξία», αποκάλυψαν όλες τις εξελίξεις, με μια θέση ξεκάθαρη, χωρίς κωλοτούμπες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς να παίζουμε παιχνίδια όπως ορισμένοι με τις μετοχές εις βάρος του επενδυτικού κοινού!

Δυστυχώς σε όλο αυτό το κρίσιμο χρονικό διάστημα παρακολουθήσαμε εξυπηρέτηση σκοπιμοτήτων, δημοσιεύματα καθ’ υπαγόρευση τρίτων συμφερόντων, προσεγγίσεις που απέρρεαν από γραφεία τύπου, εταιρίες επικοινωνίας και διάφορους άλλους νταραβεριτζήδες που έπαιζαν ύποπτα  παιχνίδια!

Τρ. Πειραιώς: Το ποσοστό του ΤΧΣ, το δικαίωμα προαίρεσης, τα ποιοτικά funds

Στην υπόθεση της Τρ. Πειραιώς από την πρώτη στιγμή γράψαμε ότι το ποσοστό του ΤΧΣ θα πέσει γύρω στο 25%!!!

Όταν όλοι έγραφαν αρλούμπες, πληροφορίες  από το μυαλό τους ή κατά το δοκούν!

Τους είχε πιάσει δήθεν ο πόνος να μην μειωθεί το ποσοστό του δημοσίου! Ποιοι;

Αυτοί πίσω από τους οποίους βρίσκονται οι πρωταγωνιστές του μεγαλύτερου τραπεζικού σκανδάλου που συντάραξε τη χώρα. Και οι οποίοι μέσα από αλλεπάλληλες ασυλίες της κυβέρνησης την έβγαλαν καθαρή!

Μετά το ΤΧΣ ήρθε η σειρά των μη ποιοτικών funds! Θα έμπαιναν  λέει, οι κερδοσκόποι!

Και φυσικά το Radar τους αποστόμωσε όταν αποκάλυψε την είσοδο της Fidelity της Blackrock και της Norges του μεγαλύτερου παγκοσμίως συνταξιοδοτικού fund από την Νορβηγία.

Τέλος, αποκαλύψαμε επίσης ότι θα δοθούν στους παλαιούς μικρομετόχους δικαίωμα προαίρεσης στην αύξηση, κάτι που αμφισβητούσαν οι κερδοσκόποι, τα τραπεζικά λαμόγια και τα εξαπτέρυγα τους!

Ελλάκτωρ: Το ρίσκο της τελικής έκβασης δικαστηρίου και γενικής συνέλευσης!

Στην υπόθεση Ελλάκτωρ προσεγγίσαμε την υπόθεση όπως κανείς!

Αναδείξαμε κάθε πτυχή, το ρόλο και τις σκοπιμότητες του καθενός από τους πρωταγωνιστές, ενώ στο τέλος δεν διστάσαμε να ρισκάρουμε την τελική έκβαση τόσο στο δικαστήριο, όσο και στη γενική συνέλευση με την απαρτία και την έγκριση της αύξησης των 120 εκατ. ευρώ!

Και η αλήθεια είναι πως δεν υπήρχε ρίσκο! Μόνο πληροφόρηση. Και απόλυτη εμπιστοσύνη στις πηγές μας που έχουν αξιολογηθεί χρόνια και δεν μας έχουν προδώσει ποτέ!

Σε αυτό διαφέρουμε από τους άλλους! Και η απόσταση αυτή δεν γεφυρώνεται ούτε με μαϊμουδιές, ούτε με πλαστές επισκεψιμότητες και bots…

Ανάδειξη του ρόλου των πρωταγωνιστών

Επί του προκειμένου τώρα! Στον Ελλάκτωρα αναδείξαμε την διαμόρφωση της ομάδας Σάκη, Εξάρχου (του αποκαλούμενου και …Λώρενς της Αραβίας λόγω των στενών του σχέσεων με τα Εμιράτα!) Farallon και Μπακοκαυμενάκηδων (εφοπλιστών κατά δήλωση τους, άλλωστε στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι…)!

Αποκαλύψαμε την αγορά μετοχών με δόσεις!!! Επιμείναμε στη δυσκολία να κάνεις το …μαύρο άσπρο!

Φέραμε στο φως ψάρεμα σολωμού στην Ιρλανδία, λίαρ τζετ και αστακούς για ταξίδια σε Θεσσαλονίκη – Ρουμανία!

Αναλύσαμε διεξοδικά τους ρόλους του καθενός στη διοικητική πυραμίδα των Ολλανδών! Από τον Τούμπουρο και τον Παναγιωτόπουλο μέχρι τον Ξενόφο και τον Μπουλούτα!

Και επιπροσθέτως αναδείξαμε τον ρόλο του εφοπλιστή Διαμαντίδη, προβλέψαμε την έκβαση με την ψήφο των μετοχών του, την ενοικίαση και την πώληση.

Και ακόμη αναδείξαμε τα ζητήματα στη Ρουμανία, τις βλέψεις Κούτρα και τις σκέψεις του Λ. Μπόμπολα.

Σε απλά λόγια το θέμα το εξαντλήσαμε!

Και σκεφτείτε: Γράψαμε πολύ λίγα σε σχέση με αυτά που ξέρουμε. Γιατί 30 χρόνια στη δημοσιογραφία μάθαμε όσο κανείς να χτίζουμε δίκτυα…

Και αυτή είναι η κληρονομιά μας, το συγκριτικό μας πλεονέκτημα, ο λόγος που δεν μπορούν να μας παίξουν όλοι οι άλλοι στο γήπεδο μας. Αυτό της είδησης και της πληροφορίας…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr