Σημεία των καιρών! Εν μέσω πανδημίας, με την κοινωνία εγκλωβισμένη, εξαθλιωμένη και διαλυμένη οικονομικά, υπάρχουν κάποιοι που δυστυχώς προκαλούν, με υπερβολές, σπατάλες και υπερφίαλη αλαζονεία που δεν συνάδει ούτε με τις εποχές αλλά ούτε με τις επιχειρηματικές συγκυρίες!!!
Και ας σταθούμε στο τελευταίο που είναι και το κρίσιμο! Γιατί μπορεί κάποιος να είναι φαντασμένος, να του αρέσει να επιδεικνύεται, να διάγει έναν βίο προκλητικό σε σχέση με τους συνανθρώπους του, όμως όταν ο συγκεκριμένος σχετίζεται με το μεγαλύτερο επιθετικό ντιλ που βρίσκεται τούτη την ώρα σε εξέλιξη στην χρηματιστηριακή αγορά και η έκβαση του καθορίζει το μέλλον ενός ομίλου αλλά και πολλών κρίσιμων κλάδων της οικονομίας είναι να απορείς: αφελής, ζαμανφουτίστας ή απλώς βλαξ; Εύχομαι να μην συμβαίνει μια άλλη εκδοχή, αυτή της «μαύρης κουκούλας»!
Ο πρωταγωνιστής λοιπόν της ιστορίας μας, τεχνοκράτης κομψευόμενος, ο γοητευτικός τύπος με το malt ουίσκι μόνιμα πάνω στο γραφείο, το ακριβοπληρωμένο λευκό κολάρο πανίσχυρου ομίλου στο Χρηματιστήριο το μέλλον του οποίου κρίνεται μέρα με τη μέρα και στην κυριολεξία στο πεδίο της μάχης «πέφτουν κορμιά», τους έγραψε όλους στα παλαιότερα των υποδημάτων του και την έκανε για υπερπολυτελείς διακοπές που παραπέμπουν σε άλλες εποχές, των παχέων αγελάδων!!!
Και πού πήγε ο άνθρωπος! Κρατηθείτε: στην Ιρλανδία για ψάρεμα σολομού!!! Σαν την αρκούδα μέσα στο ποτάμι την ώρα που ο Σολωμός κινείται αντίθετα στο ρεύμα!
Έβλεπε προφανώς πολύ Crown στο Netflix και επηρεάστηκε από τις συνήθειες της βασιλικής αυλής!
Και σαν να μην έφτανε αυτό, μετά το ψάρεμα σολομού πήγε με θηριώδες Hammer στην Αλεξανδρούπολη για κυνήγι αγριογούρουνου!
Είναι προφανές και δεν θέλει πολύ σκέψη, γιατί με τέτοιες επιλογές ο όμιλος χάνεται, οι περιουσίες μιας ζωής καταστρέφονται, οι ισχυρές οικογένειες διαλύονται , τα αδέρφια σταματάνε να μιλάνε μεταξύ τους…